2777
2789
عنوان

ازدواج دو قوم

130 بازدید | 13 پست

من و آقا پسری که ۴ سال با هم دوست بودیم حالا می‌خواییم ازدواج کنیم 

اما قومیت های ما متفاوت هستش رسم و رسوماتمون فرق می‌کنه 

بنظر شما رسم کدام طرف باید اجرا بشه 💔😔؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اونا میگن بیاییم نشون بزاریم بعد مامان من میگه ما اصلا رسم نشون نداریم مستقیم عقد 😔😔

دیگه نشون که ما بهش میگیم نامزدی همه جا هست ربط به رسم نداره یه انگشتر میارن به عنوان نامزدی بعد یه مدت عقد میکنن 

مامانت از الان بخواد لج کنه اونا هم بعدا لج میکنن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

دیگه نشون که ما بهش میگیم نامزدی همه جا هست ربط به رسم نداره یه انگشتر میارن به عنوان نامزدی بعد یه ...

دقیقا مامانشون هم خیلی مغرور هستن و با این رفتار های مادرم صد در صد میرن دیگه نمیان 

دقیقا مامانشون هم خیلی مغرور هستن و با این رفتار های مادرم صد در صد میرن دیگه نمیان 

باید توافق کنید دیگه ولی مامانت هم درست نمیگه نامزدی و انگشتر آوردن تقریبا همه جا مرسومه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

دیگه نشون که ما بهش میگیم نامزدی همه جا هست ربط به رسم نداره یه انگشتر میارن به عنوان نامزدی بعد یه ...

ببخشید اون مدت که فرمودید می‌تونه ۱ سال اینطوری هم باشه ؟

ببخشید اون مدت که فرمودید می‌تونه ۱ سال اینطوری هم باشه ؟

آره ولی زیاده نامزدی برا آشنایی بیشتره یکی دوماه نهایتا ۴ ماه آشنا میشن خانواده ها رفت و آمد میکنن بعدش عقد میکنن 

اگه هم خانواده ات اینجور دوس ندارن و میخواید حتما یک سال باشه میتونید صیغه محرمیت بخونید که راحت تر رفت و آمد کنید