2777
2789

من دخترمو بردم گفت شیر خشت نده بهش

و اینم گفت که اصلا هیچ چیزی رو با شیرتون مخلوط نکنید و به بچه ندید

ترنجبین تو آب جوش دم‌کن بزار خنک بشه بهش بده بخوره

اگه هم زیاده زردیش بیلی ناستر قطره ی بگیر بهش بده

ولی پیس دکتر ببری خیال خودتم راحت تره

عرق شاه تره و کاسنی هم تا میتونی خودت بخور

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد نیس هفته پیش آزمایش گرفتم ۶.۸ بود

وقتی زیر ده باشه اصلا مهم نیست خودش برطرف میشه

اگه نگرانی خودت اون عرق هایی که گفتم رو بخور 

هیچ نگران هم نباش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

به سلامتی بنظرم شش و نیم زیاد نیست بازم ببر دکتر

مرسی زردیش اول ۱۲بود بردم دکتر دکتر دستگاه داد ی شب بچمو لخت کردم سرما خورد دستگاه بردم دادم با رژیم غذایی مدام شیر خودمو میدادم شیرم ک کم میشد یکی دو وعده شیر خشک میدادم زردیش شد ۶ دکترا و بیمارستان بچه رو فقط زجرش میدن بچه گریه میکنه میگن بذار بکنه مهم نیس 

مرسی زردیش اول ۱۲بود بردم دکتر دکتر دستگاه داد ی شب بچمو لخت کردم سرما خورد دستگاه بردم دادم با رژیم ...

بیمارستان برا بچه و مادر خیلی سخته پزشک پسر من میگفت برای پایین اومدن زردی شیرخشک خیلی بهتره بازم با یکی مشورت کن

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819