2777
2789

سلام دوستان کسی تجربه سقط تو هفته ۶ و ۷ بارداری رو داره ؟ 

من بتام کند رشد میکرد اخر شش هفته اومد پایین افتادم به خونریزی ولی چیزی ازم خارج نشد 

فکرنکنم حتی ساک تشکیل شده بود 

اره من

من بتام کند رشد میکرد هعته ۶ هم اومد پایین بعد افتادم به خونریزی حالا نمیدونم شیمیایی بوده یا پوچ یا خارج رحمی 

دوبار سونو دادم ن تو رحم ن تو لوله ها هیچی نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بتام کند رشد میکرد هعته ۶ هم اومد پایین بعد افتادم به خونریزی حالا نمیدونم شیمیایی بوده یا پوچ یا ...

نه خارج رحمی نبوده،اسمش و نمیدونم دقیق ولی اسپرم یا تخمک یا هردو ضعیف بودن و جنین تشکیل ندادن،نگران نباش ،فقط باید دوتاتون تقویت بشید،دکتر برای من امگا۳،ویتامین دی،فرتیل اید و فولیک اسید تجویز کرد و گفت یک ماه جلوگیری کنم بعد اقدام کنم،با همسرم سعی کردیم سردی کم تر بخوریم به اونم مغزیجات میدادم مخصوصا بادوم و و میوه ،هر روز میدادم بهش ،بادوم میشکستم میریختم تو ظرف همیشه رو اپن بود،از روز سوم پریود تا تخمک گذاری زیر دلم و با روغن سیاهدونه چرب  کردم تو پریودم میبستم زیر دلم و ک گرم بمونه،بعد از جلو گیری اقدام دوم بار دار شدم خداروشکر

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

نه خارج رحمی نبوده،اسمش و نمیدونم دقیق ولی اسپرم یا تخمک یا هردو ضعیف بودن و جنین تشکیل ندادن،نگران ...

ما قبلش جفتمون ازمایش داده بودیم وضعیت اسپرم همسرمم عالی بود خودمم فقط ذخیره ام پایین بود 

کلی دارو تقویتی دکتر نوشته بود هم خوردم 

یعنی سری های بعد هم همینجوریه ؟

ما قبلش جفتمون ازمایش داده بودیم وضعیت اسپرم همسرمم عالی بود خودمم فقط ذخیره ام پایین بود  کلی ...

نه ،بارداریای اول معمولا این اتفاق میفته بعضیا حتی نمیفهمن سقط بوده

رحمتو گرم کن،ماساژ روغن ک گفتم،تو پریودت ۳ روز اول حمام نرو،غذای سرد کم‌تر بخور مخصوصا ایام پریود

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

نه ،بارداریای اول معمولا این اتفاق میفته بعضیا حتی نمیفهمن سقط بوده رحمتو گرم کن،ماساژ روغن ک گفتم، ...

باشه عزیزم ، این ک دو روز بیشتر خونریزی نداشتم طبیعیه ؟ 

اصلا چیزی ازم دفع نشد دقیقا مثل خون پریودی بود