2777
2789

با درمان خونگی درست بشو نیست

فقط دکتر برو

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

چه مهربون🤣

بگو خودشکمکت کنه خب

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته میرم دکتر اما دکترای شهرستان ما معتقدند که کار نداشته باشی جوش نمیزنی 😂

😑😑😑😑😑😑😑

یعنی چی؟

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
چقد خوبه زن بابات هرکی بود نمیگفت میگفت ولش کن پول شوهرمو میبره خرج صورتش میکنه

اتفاقا میگه مامانت شاغله از اول بگیر تو پیش ما زندگی می‌کنی با پول اون به خودت برس 😂

😑😑😑😑😑😑😑 یعنی چی؟

بخدا سه چهار بار همراه مامانم رفتم دکتر ولی فقط نگاهی به صورتم مینداخت چند تا ژل شستشو اینا میداد بهم آخرین بارم که رفتم گفت راکوتان بخور مامانم گفت عوارض زیادی داره

بخدا سه چهار بار همراه مامانم رفتم دکتر ولی فقط نگاهی به صورتم مینداخت چند تا ژل شستشو اینا میداد به ...

ژل و اینا تاثیر نداره اگه تونستی لیزر co2یا همون فرکشنال انجام بده

بعد از یکی دوحلسه تاثیرشو میبینی

ژل و اینا تاثیر نداره اگه تونستی لیزر co2یا همون فرکشنال انجام بده بعد از یکی دوحلسه تاثیرشو میبینی

اونم امتحان کردم اوایل خوب بود بعدش تاثیر نداشت یه مدت روتین پوستی منظم داشتم خیلی عالی بود اما درستشو بلد نیستم و اینکه کدوم مارک ها خوبن