2777
2789

من یه امتحان کلاسی دانشگاه رو نرفتم

حالا استاده ظاهراً گفته که میندازه منو این ترم😐

یعنی واقعا ممکنه برا یه جلسه غیبت امتحان کلاسی این کارو بکنه؟😤

چیکار کنم؟ چی بگم بهش ؟ غیبتمو چجوری موجه کنم ؟ گواهی پزشکی ببرم یا چی؟ قبول می‌کنه به نظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم مقطعی؟

بخون برو بگو نتوستی بیای مشکلی داشتی الان ازت امتحان بگیره جدا یا پروژه ای کار کلاسی بده انجام بدی که نمره ات کم نشه

در طول ترم چه جور بودی؟خنثی؟بد؟ که گفته حذفت میکنه

اونش مهم نیست مهم نمره اشه شاید بخشی از نمره پایان ترمتون بوده

نه اصلا چیزی نگفته بود راجع به اهمیت و تاثیر امتحانش...

اگر هم بخشی از پایان ترم بوده خب پایان ترم منو از ۱۵ حساب کنه مثلا نه که کلا بگه میندازمت🤦🏻‍♀️

کدوم مقطعی؟ بخون برو بگو نتوستی بیای مشکلی داشتی الان ازت امتحان بگیره جدا یا پروژه ای کار کلاسی بد ...

نه ترم اول کارشناسیم..کلا یه ماه رفتیم دانشگاه .قبول می‌کنه ازم جدا امتحان بگیره؟

نه اصلا چیزی نگفته بود راجع به اهمیت و تاثیر امتحانش... اگر هم بخشی از پایان ترم بوده خب پایان ترم ...

شما که نمیتونی نمره تعیین کنی باید ببینی استاد در مورد میزان اهمیت و مقدار نمره چی گفته