2777
2789
عنوان

ساکشن بدون بیحسی و بیهوشی

601 بازدید | 52 پست

سلام خانوما دکتر به من آدرس یه مامایی رو دادن که بدون بیحسی و بیهوشی ساکشن جنین میکنن کسی تا حالا تجربه شو داشته چقدر طول میکشه دردش زیاده؟

💕کنارتو درگیر آرامشم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن میخوای بدبخت کنی اخرتتم بدی به باد... متنفرم از زنایی که فقط به فکر عیش و نوش هستن... اعصابمو خورد کردی... چندباره هی تاپیک میزنی شرایطت بده نمیشدی... این سایت پرشده از سقط جنین خب برا چی از اول‌... اگه شوهراتون بده همه چیش بده... این بچه بازیا چیه 

نی نی رو سقط کنی🥺 شوهرت درجریانه؟

آره عزیزم من چون سر دوتا بچه هام دندونام داغون شد تو این ماه ۵ تا دندون کشیدم که ریشه یکیش مونده بود و بخاطر اون هر ۶ساعت قرص کافئین دار مصرف میکردم تا دردش یکم آروم شه و کلی امپول درد زدم دکتر گفت احتمالا ناقص میشه

💕کنارتو درگیر آرامشم💕
آره عزیزم من چون سر دوتا بچه هام دندونام داغون شد تو این ماه ۵ تا دندون کشیدم که ریشه یکیش مونده بود ...

چند هفتشه؛خوهرم سقط کرد الان سالها میگذره ولی شببا کابوس نمیذاره بخابه همش عذاب وجدان داره واسه همی موضوع ناراحتی قلب پیدا کرده جونشو نگیر الان نفس میکشه 

نکن میخوای بدبخت کنی اخرتتم بدی به باد... متنفرم از زنایی که فقط به فکر عیش و نوش هستن... اعصابمو خو ...

خانومی اینجا سایت تبادل نظره و تاپیک زدن آزاده تو تاپیک های قبلی رو خوندی که میگی به فکر عیش نوش بودی از کجا میدونی شوهر من بده  منم متنفرم از آدمایی که ندونسته قضاوت میکنن

💕کنارتو درگیر آرامشم💕