2777
2789
عنوان

ساکشن بدون بیحسی و بیهوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 52 پست
چرا دکتر بهت نامه نداده بری بیمارستان برای سقط ؟  خودت میخوای سقط کنی ؟ یا جنین کرده ؟  ...

من ۱۸تا قرص سایتوتیک مصرف کردم ولی اصلا لک هم ندیدم گفت دارو روت اثر نداره فقط ساکشن

💕کنارتو درگیر آرامشم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد از سقط خودم دفع چیزی رو ندیدم رفتم مطب یه چیزی مثل یه شیلنگ نازک کرد داخل و یه مکشی مثل جارو برقی 

بدش گفت دف شده نفهمیدی 

درد نداشت واسه من

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
خانومی اینجا سایت تبادل نظره و تاپیک زدن آزاده تو تاپیک های قبلی رو خوندی که میگی به فکر عیش نوش بود ...

قطعا اگر کارت قانونی بدود دکتر بهت مجوز سقط تو بیمارستان میداد...داری با ندونم کاری همه چیتو میدی به باد.

@نی_نی_یار۱     ایشون میخوان غیرقانونی بچه سقط کنن همش راه کار میخوان... این سایت پر ...

میشه بری از تاپیک به حد کافی اعصاب خودم داغون دیگه نمک روی زخم نباش

💕کنارتو درگیر آرامشم💕
میگه باید تا انومالی صبر کنی که اونموقع خیلی بزرگ میشه و باید زایمان طبیعی بشه

خب هنوز اون جوری بهتره میگن ۱۰ تا زایمان مثل یه سقط درد داره.هر جور خودت میدونی ولی من این صحنه سقط کردن و دیدم خیلی ترسناکه 

چند هفتشه؛خوهرم سقط کرد الان سالها میگذره ولی شببا کابوس نمیذاره بخابه همش عذاب وجدان داره واسه همی ...

اخه یه بچه که معموله بیاد به این دنیا چه زندگی بنظرت در انتظارشه ۶ هفته اس هنوز میترسم مشکلی داشته باشه و یه عمر بسوزم

💕کنارتو درگیر آرامشم💕
از دردش میترسم من تحمل دردم خیلی پایینه

توی زایشگاه که بودم یه بنده خدا داشت سقط میکرد.تشت پرخون زیرش ماما هم میگفت صبر کن جفتت رو هم در بیارم با دست.من اون موقع داشتم نوار قلب میگرفتم قشنگ روی تخت مرده بودم 

خب هنوز اون جوری بهتره میگن ۱۰ تا زایمان مثل یه سقط درد داره.هر جور خودت میدونی ولی من این صحنه سقط ...

دعا کن برام میگه شاید یه مشکلاتی داشته باشه که تو سونو نشون داده نشه شب و روزم یکی شده بخدا

💕کنارتو درگیر آرامشم💕