2777
2789
عنوان

قحر به جا و قحر نا به جا🌾🖤

65 بازدید | 4 پست

قحر به جا🍂

خانوما گاهی وقتا قحر واقعا لازمه، البته اگه به جا باشه، برای مثال قحر نا به جا اینجوریه که سر خوانواده همسرم بحثم شده  من قحر کردم  همسرم نمیدونه قحرم و من انتظار دارم بدون اینکه من بهش بگم بفهمه قحرم! ولی وقتی همسرم از سر کار میاد و میبینه غذایی وجود نداره و میگه میرم خونه ی مامانم غذا بخورم یا از بیرون میخرم و ما دلمون میسوزه و میریم خودمونو بهش میچسبونیمو معذرت خواهی میکنیم در حالی که مقصر شاید بیشتر همسرمون باشه، ولی قحر به جا قحریه که توش غذا نپختن نداریم❌وقتی قحریم خودمونو نمیچسبونیم به همسرمون❌توقع نداریم اون علم غیب داشته باشه و بفهمه دردمون چیه❌ناهارتو یا شامتو درست کن به خودت برس و میز رو قشنگ بچین اگه اومد و دیدی خستست و حوصله نداره مطمعن باش شروع بحث به دعوا و شاید به هم ریختن ناهار و میز خوشگلت بکشه😧بزار خستگیشو در کنه یکم میوه و چایی ببر ولی یادت  باشع بهش لبخند نزن و سرد باش ولی نه زیاد‼️

سر صحبتو باز نکن بالاخره میپرسه چرا ساکتی!  بهش بگو راستش مثلا محمد جان من امروز واقعا حرفی رو ازت شنیدم که انتظار نداشتم درسته تو باید برای پدر و مادرت خرج کنی ولی به نظرت بهتر نیست یکم از برادر هات هم کمک بگیرن؟ ما برای آینده ی خودمون و بچه هامون نیاز به پول خواهیم داشت! بهتره پس انداز هرچند کم ولی داشته باشیم دلم میخاد زندگیمون توی نظم باشه عزیزم! ولی اگر هم من به خانوادت توهین کردم معذرت میخام! امید دارم که ما میتونیم باهم زندگیمونو خوب بسازیم!  کلمه هارو جمع ببندید مثلا نگید تو غلط کردی مگه من آدم نیستم که به اونا پول میدی عرضه نداشتی خرجمو بدی اشتباه کردی زن گرفتی🥶❌بگو،(ما، باهم، دونفری، واسه بچه هامون) خیلی هم زیاده روی نکنید متاسفانه تاپیک های نینی سایتیا که بعضاً میبینم پدر همسرشون بخاطر قرض تو زندانن همسر و برادراشون باهم پول گذاشتن و از زندان آزادش کردن ولی چون میدونسته خانومش اجازه نمیده پول بده به خانومش نگفته و الان کارشون تو دادگاهه😕پدر و مادر در قبال فرزند کلی زحمت کشیدند و به قول معروف پدر و مادر خودتونو تاج سر میدونید ولی پدرو مادر همسرتون بیچاره ها از سر راه پیدا شدن🙂😅چند سال یکبار یا چند ماه یکبار اگر نیاز داشتند که فرزندشون بهشون کمک کنه پسرشون باید وظیفشو به جا بیاره ولی دیگه هرروز پول تو جیبی پدرشو بده و مادرشو ببره بزاره آرایشگاه و به تو دوماهه بگه وقت نداره زیاده رویه و همسرت ساده تشریف دارن😉با سیاست وقتی داری باهاش حرف میزنی صدات نلرزه! خانوم میخواد با شوهرش حرف بزنه تا میاد بگه تو نباید این کارو میکردی چشمه ی جوشان چشماش فوران میکنه و نمیتونه حرف بزنه😅اعتماد به نفس داشته باشید قلق شوهرتونو تو دستانون بگیرید😉❗و همیشه با سیاست جلو برید دعوا و سرو صدا فقط احمق بودنتونو نشون میده😕❌

یا حق❤

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

اگر مطلبی ذهنتونو درگیر کرده در نظرات بگید تا درباره ی مشکل شما هم تاپیک بزنم❤

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر میخوام شما حتی کلمه قهر را نمی تونی درست بنویسی قحر اشتباهه

نی نی سایت اینجوری درجش کرده واقعا متاسفم😅🌹

اگر مطلبی ذهنتونو درگیر کرده در نظرات بگید تا درباره ی مشکل شما هم تاپیک بزنم❤

چون گفتین تاپیک میزنم منم میگم

خواهرشوهرم از شوهرم پول خواسته نداشته گفته به زنت بگو اگه داره بده دو ساعته پس میدم شوهرم بی اطلاع من شماره کارت فرستاده برای خواهرش

خلاصه ش کنم الان همون اون خواهرش هم اون یکی واسه من قیافه گرفتن و محل نمیزارن بهم چون فکر میکنن من گفتم شماره حساب بفرست 

منم البته به خواهرشوهرم گفتم من نگفتم ولی محل نداد به حرفم شنشون از من بیشتره 

حالا به شوهرم میگم چرا محل نمیزارن میگه ول کن کارمون بد نبوده 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام