2777
2789
عنوان

Ivf ایا مامانا باردارا بیاین😔🥹

404 بازدید | 35 پست

چطور واقعا اینقد راحت همه از انتقال و ivfصحبت میکنن!؟؟؟ چرا واسه من نمیشه واقعا؟! دوسال درگیر مرکز رویانم دکتر نفهمم مث موش آزمایشگاهی همش تست میکنه واسم. بهم گفتنivf نمیشه مگه الکیه!؟ تخمدانت میترکه تهش مرگه!! درصورتی که هیچ مشکلی ندارم بجز تنبلی تخمدان خفیف

همسرمم عمل کرد شد۱۱ میلیون

خلاصه گفتن بروiui کن

رفتم واسه iui گفتن نمیشه اسپرم همسرت کمه( آزمایشگاه اسپرم رو۳ میلیون نوشت که مطمئنم اشتباه چون بعد عمل همسرم پیشرفت داشت) خلاصه نشدiui کنم😔😔 منم دوست دارم مادر بشم دیشب خواب بچمو دیدم حتی😔😔😔😔😔 خدا لعنت کنه دکتر رو چون میومدن آزواسپرمی یا تخمک نداشتن پس چطور اونا ivf شدن؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یزد شنیدم خوبه 

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   

عزیزم مرکز رویان میگن زیاد کارش خوب نیست اگه تونستی برو مرکز مام یا برو پیش دکتر سهیلا عارفی یا دکتر فاطمه رزاقی اگه الان ایران باشه

عارفی دکتر خودمه

کارش رو ای وی اف عالیه

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

برو ابن سینا 

دکتر عارفی از همه بهتره چون از اول ریز همه چیز!رو چک میکنه کلی ازمایش!تخصصی مینویسه برات بعدا درمان رو شروع میکنه درسته یه کم بی حوصله س بداخلاقه کمی اما کارش خوبه من اول تحت نظر عارفی بودم موقع پانکچرم رفت امریکا دی ماه میره همیشه منم رفتم تحت نظر شه بخش همهچی خدا روشکر خوب پیش!رفت 

عزیزم مرکز رویان میگن زیاد کارش خوب نیست اگه تونستی برو مرکز مام یا برو پیش دکتر سهیلا عارفی یا دکتر ...

من مرکز مام رفتم  همسر من مشکل داشت ولی اصلا اونو چک نکردن همون جلسه اول دکتر لاهوتی منو سونو کرد دارو داد برای پانکجر که منم دیگه نرفتم اونجا رفتم ابن سینا 

برو ابن سینا  دکتر عارفی از همه بهتره چون از اول ریز همه چیز!رو چک میکنه کلی ازمایش!تخصصی مینو ...

الان دیگه فک نکنم عارفی ابن سینا کار کنه

مطب داره و بیمارستان بهمن هستش

من مرکز مام رفتم  همسر من مشکل داشت ولی اصلا اونو چک نکردن همون جلسه اول دکتر لاهوتی منو سونو ک ...

مام رو من از بچه ها تو مطب عارفی شنیدم

اگه میگی خوب نیست که هیچی

عارفی و رزاقی کارشون خوبه

الان دیگه فک نکنم عارفی ابن سینا کار کنه مطب داره و بیمارستان بهمن هستش

اره سال ۹۵ هم توی بهمن بود کلینیک ناباروریش بیشتر انتقال جنین بهمن برای عارفی بود اون زمان الان نمیدونم ولی میدونم هنوزم بهمن هست 

اره سال ۹۵ هم توی بهمن بود کلینیک ناباروریش بیشتر انتقال جنین بهمن برای عارفی بود اون زمان الان نمید ...

اره مطب داره تو سعادت اباد

تو بهمنم ویزیت میکنه و کاراشو اونجا انجام میده

مام رو من از بچه ها تو مطب عارفی شنیدم اگه میگی خوب نیست که هیچی عارفی و رزاقی کارشون خوبه

ببین مام تازه تاسیس از!تمام مرکز ناباروریای ک‌من رفتم لاکچری تر اما روند درمانشون رو من خوشم نیومد توی مام دکتر نصر خیلی تعریف میکردن که اونم آقاس ولی مشکل من بیشتر روند بررسیشون بود چون توی ناباروری همزمان باید زن و مرد بررسی بشن آزمایش بگیرن سونو دارویی بعد اون که مشکل تا حدودی کنترل شد یا فهمیدن مشکل چیه بعد درمان اصلی رو برن نه که بیای اول کلی داروی هورمونی بدی بعد بگی ای وای حالا بریم ازمایش بده شاید مشکل داری مگه مردم موش ازمایشگاهین

توکلت به خدا

انشالله بی زودی یه نی نی خوشگل میاد تو دلت

هیچ قدرتی بالاترازخدا نیست

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
برو ابن سینا  دکتر عارفی از همه بهتره چون از اول ریز همه چیز!رو چک میکنه کلی ازمایش!تخصصی مینو ...

منم ۳ماه وقت هدر دادم رفتم طب سنتی اصلا نگفت باید اصلاح مزاج انجام بدی.....‌‌فقط دوتاپودر بهم داد.

بعد ۳ماه میخواستم ماه اینده اقدام کنم من ۲دختردارم پسر میخوام عکس زبانم واسه چند نفر فرستادم گفتن سردی معده ورحم دارم.باید ۳ماه دارو مصرف کنم تابرطرف بشه واقعا نمیدونم چکارکنم ازخداخواستم راه درست بهم نشون بده به پیج تواینستا هستش ۲ م میگیره اصلاح سبک وتاحدودی واسه تعیین جنسیت کمک میکنه نمیدونم چکارکنم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته