من یه دختر ناز کوچولو دارم همیشه هم مواظبشم و حساسم روش امروز داشت راه میرفت جلو خودم پاش گیر کرد به بالش از حالت ایستاده پرت شد رو زمین دماغش خون اومد همون موقع بردم متخصص گوش حلق بینی معاینه کرد گفت چیزی نیست ولی دلم آروم نمیگیره اگه تشخیص اشتباه داده باشه چی تجربع ای دارین ؟بینی بچم کج نشده کبود هم نشده تو رو خدا کمکم کنین دارم از فکر نابود میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترت برج ۵ افتاده زمین تو تاپیکات گفتی خب خداروشکر تا الان خوبه دیگه دنبال چی میگردی تو وجودش استرس الکی داری انرژی منفیتم به بچت میدی انقدر دیگه حساس نباش بچه چالش زیاد داره سر هرچیزی اینحوری باشی خودت از پادر میای
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
عیبی نداره حساس نباش پسر من دروز اتقدر شیطونه هی میخوره زمین یه کم حای ضربه رو ماساژ میخنده دوباره میدوعه فقط مواطب باش به سرامیک جایی نخوره مخصوصا پسرم تازه داشت راه میوفتاد خیلی میوفتاد چون درست تعادل تداشت
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱