2777
2789

من یه دختر ناز کوچولو دارم همیشه هم مواظبشم و حساسم روش امروز داشت راه می‌رفت جلو خودم پاش گیر کرد به بالش از حالت ایستاده پرت شد رو زمین دماغش خون اومد همون موقع بردم متخصص گوش حلق بینی معاینه کرد گفت چیزی نیست ولی دلم آروم نمیگیره اگه تشخیص اشتباه داده باشه چی تجربع ای دارین ؟بینی بچم کج نشده کبود هم نشده تو رو خدا کمکم کنین دارم از فکر نابود میشم 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خدارو شکر کن که چیزیش نشد دکتر دیده معاینه کرده قبولش نداره ،حرف کاربرای نی نی سایت رو قبول ...

خب تجربه ای چیزی شاید داشته باشن بلاخره کلی مادر این جا هست 

دخترت برج ۵ افتاده زمین تو تاپیکات گفتی خب خداروشکر تا الان خوبه دیگه دنبال چی میگردی تو وجودش استرس الکی داری انرژی منفیتم به بچت میدی انقدر دیگه حساس نباش بچه چالش زیاد داره سر هرچیزی اینحوری باشی خودت از پادر میای

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
دخترت برج ۵ افتاده زمین تو تاپیکات گفتی خب خداروشکر تا الان خوبه دیگه دنبال چی میگردی تو وجودش استرس ...

نه بابا امروز دوباره افتاد 

نه بابا امروز دوباره افتاد  

عیبی نداره حساس نباش پسر من دروز اتقدر شیطونه هی میخوره زمین یه کم حای ضربه رو ماساژ میخنده دوباره میدوعه فقط مواطب باش به سرامیک جایی نخوره مخصوصا پسرم تازه داشت راه میوفتاد خیلی میوفتاد چون درست تعادل تداشت

عیبی نداره حساس نباش پسر من دروز اتقدر شیطونه هی میخوره زمین یه کم حای ضربه رو ماساژ میخنده دوباره م ...

الان دخترم هم همینطوره نه رو فرش افتاد نمی‌دونم چرا من که اینقدر رو صورتش حساسم صاف با صورت میفته

الان دخترم هم همینطوره نه رو فرش افتاد نمی‌دونم چرا من که اینقدر رو صورتش حساسم صاف با صورت میفته

عیبی نداره بچست دیگه زیادحساس نباش😍