2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم ولی پیشمونم !😞

1345 بازدید | 70 پست

اصلا رفتارای همسرم عجیبه 

همسرم به این فکر نمیکنه ک من از دستش ناراحت میشم ،خیلی راحت ناراحت و دلخورم میکنه .

ولی اصلا انتظار نداره من یه حرف یا کاری کنم که باعث ناراحتیش بشه ، خیلی بی جنبه ‌و بچه بازی در میاره .

و اینکه اصلا به روی مبارکش نمیاره که باید برام خرج کنه 

باهاش بیرون بودم ، گفتم بریم سینما 

گفت ولش کنا ، سینما چیه 🙁

یا اینکه چند بار گفتم گشنمه بریم یه چیزی بخوریم اصلا به روی خودش نمیاره ، اصلا انگار گوشش نمیشنوه .

یا اینکه رفتیم یه چیزی بخرم فقط نگاه می‌کرد 

آخر خودم حساب کردم ،

یا مثلا یه سری وسایل لازم داشت براش گرفتم 

اصلا نمیگه چند گرفتی ، چقد شده 

فقط‌گفت دستت درد نکنه همین 😓

اصلا بهم نمیگه چیزی لازم داری نداری 

یا حتی یه تفریح خوب منو‌ نمیبره .

انگار نه انگار که تازه عروسم 😢

علنا خسیس و بی مسئولیته 

از این شوهری واست درنمیاد

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه خسیس تو همین عقد جداشو 

به حرف اینها بی ک میگن می‌تونی عوضش کنید و فلان هم گوش نکن

همش الکیه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اگه دوسش نداری قبل عروسی جدا کنسل کن

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎