2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم ولی پیشمونم !😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 70 پست

هر رابطه‌ای بالا و پایین داره سختی و راحتی داره همه‌اش خوشی و تشابه و تفاهم نیست اختلاف نظر هم داره ولی مهم اینه تهش به تفاهم برسید

تا حالا بابت رفتارش اعتراض کردی؟ منظورم دعوا و بحث نیست با یه لحن ملایم هم میشه اعتراض کرد

تاحالا خواسته‌هاتو بهش گفتی؟

و اینکه آشنایی قبل عقد دقیقا کجا بودین و چه میکردین؟ تاپیکت این وایب رو بهم داد که انگار آشنایی خاصی یا هم نداشتین

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه خسیس تو همین عقد جداشو  به حرف اینها بی ک میگن می‌تونی عوضش کنید و فلان هم گوش نکن ه ...

افررررین حرف منو زدی

کارمنو نکن عزیزم

درست بشو نیستن

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊

دو حالت داره گلم 

یا کلا تو باغ نیست و هنوز از فاز مجردی در نیومده و باید جدی باهاش صحبت بشه تا روشن بشه تا بفهمه زن گرفتن یعنی چی!

یا اینکه کلا خسیس و بی مسئولیته و اهل خوش گذرونی نیست و از نظرش رستوران و سینما و این دست کارا پول حروم کردنه!  

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
افررررین حرف منو زدی کارمنو نکن عزیزم درست بشو نیستن

نمی‌دونی آخه خانم های نی نی سایتی میگن نه میتونی تغییرش بدی و اینها جدا نشو اصلا حالا خسیس ک خسیس خب نخور خب نپوش خب نفس نکش 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اینو باید با حوصله درستش کنی همین الان بشین باهاش اتمام حجت کن میگن جنگ اول بهتر از صلح آخره،خلاصه معلومه خیلی خسیسه ،بنظرم بهش پیام بده بگو من تو خونواده دست دلباز بزرگ شدم و این چیزها برامون کسر شان ه که بخوام جلوی شوهر دست دراز کنم همیشه،،شوهر باید خودش هر ماه یه پول تو جیبی به خانوم بده،خلاصه باید کم کم درستش کنی فقط با طعنه زدن

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

خودت به طور کاملا مستقیم ببین تاکید میکنم کاملا مستقیم غیر مستقیم نه ها ازش درخواست کن بگو فلان قد بزن به کارتم بابت فلان کار نیاز دارم ببرش مانتو فروشی مانتو بردار بگو برو اونجا حساب کن اوناها صندوق اونجاست مستقیم ببرش رستوران غذا سفارش بده قشنگ میشناسم چجور شخصیتی داره باید همینجوری ازش درخواست کنی وگرنه ول معطلی از اون خود به خود آبی گرم نمیشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا