2777
2789
عنوان

هرکی بلده با اینستا کار کنه بیاد

153 بازدید | 20 پست

بچه ها دوتا پیج با شماره تلفن زدم نمیدونستم اشناها میتونن پیدا کنن 

بعد اینجا تو سایت گفتن میتونی از تو تنظیمات اینستا شماره تلفنو از رو پیجات برداری بجاش ایمیل بزاری 

کسی بلده بهم بگه چجوری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری کودوم قسمت تنظیمات باید برم

تنظیمات نه مگه نمیخوای یه پیج دیگه ای بزن خارج شو از حسابت با ایمیل بیا 

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 
نه همون پیجایی ک داشتمو میخام شماررو از روشون بردارم ایمیل بزارم جاش

یه کاریم میشهه بکنی که نفهمنا فک کنم اولش که میخای ثبت نام کنی میگه که میخای مخاطبینت بفهمن یا نه

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 

منم با شماره رفتم 

یعنی مث تلگرام شماره نشون داده میشه؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

منم با شماره رفتم  یعنی مث تلگرام شماره نشون داده میشه؟

کسی نیس جواب این سوالمو بده؟؟؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه کاریم میشهه بکنی که نفهمنا فک کنم اولش که میخای ثبت نام کنی میگه که میخای مخاطبینت بفهمن یا نه

نمیدونم چن ماه پیش ثبت نام کردم یادم نمیاد همچین چیزی اومده باشه 

اگه هم اومده ک دیکه گذشته الان چیکار کنم پیجامم لازم دارم بخاطر چیزای ذخیره شدم

نه شمارتو نشون نمیده ولی اونایی ک شمارتو دارن پیجت براشون بالا میاد  

خیلی ممنون عزیزم

حتی اونایی ک بلاکشون کردم؟ 

نمیدونم چن ماه پیش ثبت نام کردم یادم نمیاد همچین چیزی اومده باشه  اگه هم اومده ک دیکه گذشته ال ...

خب باید بیای بیرون با ایمیل بری

بعدشم این پیجارم داری مگه میخای پاکشون کنی که نداشته باشی

خب باید بیای بیرون با ایمیل بری بعدشم این پیجارم داری مگه میخای پاکشون کنی که نداشته باشی

نه نمیخام پاک کنم میخام ایمیل جای شماره تلفن بزارم تا اون اشناهایی ک شمارمو دارن پیجمو پیدا نکنن

نه نمیخام پاک کنم میخام ایمیل جای شماره تلفن بزارم تا اون اشناهایی ک شمارمو دارن پیجمو پیدا نکنن

خب بیا بیرون با ایمیل برو😃

اون پیجارم داری دیگه رمزشونو هر وقت خواستی برو توشون