2777
2789
عنوان

ارز دولتی با کارت ملی چجوریه؟

809 بازدید | 13 پست

یکی از دوستام میگه بیا بریم  ا۶ تومن بهت میدم ارز بگیر برام ؟ بنظرتون می ارزه ؟ ۲۰۰۰تا ارز میدن با کارت ملی

ارز دولتی چنده ؟ خودمون وام برداشتیم بریم ارز دولتی بگیریم سود میکنیم ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر توضیح میدی ؟ خودمون ۶۰ تومن داریم بگیریم چقدر سود داره؟

عزیزم سودشو نمیدونم اما با توجه به اینکه صد دلار بلوکه میشه باید ببینید اصلا سودی بجز اون صد دلار میمونه براتون؟ احتمالا سودش در حد همون صد دلار باشه که اونم میتونید سال دیگه برداشت کنید 

الان دیدم دلار دولتی ۴۲۱۰۰ تومنه. ازاد ۵۰ نهایتا فروشه. تو هزار و پونصد دلار که معادل شصت و سه میلوینه، شما دوازده میلیون تقریبا سود می کنید که به قول خودتون ۴۲۰۰ مالیات میگیرن، و صد دلار یعنی ۴۲۱۰۰۰۰ تومنم میمونه تو حساب ارزیتون. 

بنابراین شما دوازده سود میکنید که هشت و چهارصدش عملا از دسترستون خارجه و میمونه تقریبا سه و نیم میلیون براتون. البتههههه اون صد دلارم شش ماه دیگه میتونید برداشت کنید