2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده گند زدم به پول داداشم

1230 بازدید | 80 پست

رفتم دو‌تا النگو خریدم باپولش برایلدا و روز زن وهردوشد۲۲میلیون.الان همه میگن خیلی ریاده عروسو متوقع میکنید چکار کنم حالم بده ....کمکم کنید .طلا رو عوض کنم؟یه تیکه سبک بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عوض نکن،چون کمتر ازت ورمیدارن،، بجاش اینا رو نگه دار برا پس انداز و اگه میخای چیز دیگه ای بگیری برو بحر،، البته دوتا النگو ام بد نیس برا شب یلدا و روز زن

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂

واااا
برادرت با پول خودش نمیتونه برای همسرش خرید کنه...
یعنی خودش نمیدونه که برای همسرش  چی بخره چی نخره!
بنظرم اون افراد از روی حسادتشون حرف زدن...
زندگی دو نفره این حرف هارو نداره!

البته این نظر منه...!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

عروستون چجور دختریه ؟

خب طلا پس اندازه 

خیلیم اقتصادیه بجایه لباسو این جور چیزا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
پول خود داداشمه .خانواده عروس خسیسن .کاش نمیخریدم

وا چرا این طوری میکنید 

چیه مگه طلاهم بعدا برا داداشته 

عروس ک نمیده ب خونوادش 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]