2777
2789
عنوان

امشب بدترین و بزرگترین ضربه زندگیمو خوردم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 47 پست
آره میدونم چی میگی من فقط یه نفرو میخواستم بشینم حرف بزنم آروم شم بعضی وقتا که تو خیابون دارم راه می ...

میدونم‌خیلی سخته واقعا وقتی اینقدر درد داره که حتی نمیتونی به نزدیکترین فرد زندگیت بگی دلت اینقدر پر باشه که وقتی یادت میاد بغض گلتو میگیره اشکات میریزه اما بازم هیچکی از درجات خبر نداره یا درک نمیکنه خیلی سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم‌خیلی سخته واقعا وقتی اینقدر درد داره که حتی نمیتونی به نزدیکترین فرد زندگیت بگی دلت اینقدر پر ...

خیلی سخته حتی همین الانش تو خونه نمیتونم راحت گریه کنم زار بزنم

خیلی سخته حتی همین الانش تو خونه نمیتونم راحت گریه کنم زار بزنم

من اینقدر با از بچگی تا الان درد کشیدم تا الان اوتاییکه مقصر بودت خبر ندارن شبا تا صبح فقط گریه میکردم با دستم دهنمو گرفته بود تا کسی نفهمه وقتی صبحا بیدار میشدم چشام اینقدر باد می‌کرد که حتی نمیتونستم بازش کنم اما باز دروغ میگفتم که پشه نیشش زده اگه میگفتم چه فایده مگه درک میکردن تا بدتر به کاراشون ادامه میدادن اما یه روزی نتیجه ی این همه سختی که کشیدی رو میبینی و اون موقعه وقتی یاد الان میوفته خودت میگیره انشاالله  گلم اون چشای قشنگت از ته دل با لب زیبات بخنده 

میگم منم همش میگم من خدا هم ندارم و همه فحشم میدن میگن کفر نگو ولی کفر نیس واقعیته

آهان من واقعا از ته دل با دل شکسته التماسشو کردم ولی چیزی ندیدم زندگیم به فنا رفت همین