2777
2789
عنوان

امشب بدترین و بزرگترین ضربه زندگیمو خوردم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 47 پست
منم دلم نمی‌خواد یه لحظه دیگه ام نفس بکشم ولی میترسم از این میترسم که خودکشی کنم ولی نمیرم 

که چی؟خوشی نکرده بمیری؟،این ظلم رو در حق خودت کنی و بدون چشیدن طعم خوشبختی بمیری؟!

عفونت زخم ها به مغز استخوان رسیده است . . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه خیلی تنهام من حتی یه دوستم ندارم

منی که خیلی دوست داشتم باور کن دوست بدرد نمیخوره فک میکنی  تنهای سخته اما وقتی دوستی داشته باشی که همه ی درداتو بهش بگی بعد پشت سرت آبرومو ببره خیلی بدتر و سختر از تنهایی قشنگم

من بارها التماسشو کردم ولی هیچی ازش ندیدم

مشکل همین جاست..تو برای خودت و ارامشت نه!،بلکه برای رهایی از دردهات رفتی سمتش که دردت تموم شد ولش کنی. . .تو دنبال نتیجه ایی. . .مگه نه اینکه کسیو میخوای دردت رو بهش بگی؟

منی که خیلی دوست داشتم باور کن دوست بدرد نمیخوره فک میکنی  تنهای سخته اما وقتی دوستی داشته باشی ...

آره میدونم چی میگی من فقط یه نفرو میخواستم بشینم حرف بزنم آروم شم بعضی وقتا که تو خیابون دارم راه میرم دوس دارم برم به یکی بگم میشه باهم حرف بزنیم

منم دلم نمی‌خواد یه لحظه دیگه ام نفس بکشم ولی میترسم از این میترسم که خودکشی کنم ولی نمیرم 

دقیقا منم یه مدت بیمارستان بودم انقد آدم که رفته بود تو زندگی نباتی دیدم ترسم چندین برابر شد🙁

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
مشکل همین جاست..تو برای خودت و ارامشت نه!،بلکه برای رهایی از دردهات رفتی سمتش که دردت تموم شد ولش کن ...

بارها التماسشو کردم گفتم نذار دیگه بدبختی بکشم منو با آدمای اشتباه امتحان نکن اما نمیدونی چی به سرم اومده

منی که خیلی دوست داشتم باور کن دوست بدرد نمیخوره فک میکنی  تنهای سخته اما وقتی دوستی داشته باشی ...

اینکه تجربه تو تلخ بوده دلیل نمیشه خشک و تر رو باهم بسوزونی

من دیگه خیلی تنهام من حتی یه دوستم ندارم

منم ندارم عزیزم که دردمو بگم بدون قضاوت،تا یکم سبک شم

دو شب پیش اینقدر جیغ زدم زار زدم با خدا داد و بیداد که چرا اینجوری شده زندگیم،هر کی درد خودشو داره

بارها التماسشو کردم گفتم نذار دیگه بدبختی بکشم منو با آدمای اشتباه امتحان نکن اما نمیدونی چی به سرم ...

تمام ادمایی که اینجان اون یکی رو درست درک نمیکنه..

مطلب به ظاهر ساده اس ولی سنگینه:(