2777
2789

خواهر شوهرم خیلی به روابط من و خواهرم حسادت میکنه در حدیکه همیشه به شوهذم میگه بچت باید منو ببشتر از خالش دوست داشته باشه و پیش من نمیگه خودم بارها تو‌مسیجاشون دیدم سر همبنم هر بار من مبخوام خونه خواهرم برم قیافه شوهرم تو هم میره و همیشه بهانه گیری میکنه ۵شنیه تولد خواهرم و بچشه از وفتی شوهرم فهمیده هی دنبال بهانه گیری و دعواس دیشب شروع کرد بهانه گیری دعوامون شد کفت خونه خواهرت نمیام محلش ندادم ولی زود اشتی کرد ولی یا ابنحال بازم میگفت تولد خواهرت نمیام امروز با مادرم رفتم بازار برای بچه خواهرم کادو بخرم زنک زدم دستم سنگین بود اومد دنبالمون برای بچه خوذمو بلوز شلوار با ذوق خریده بودم خونه پیش شوهرم تنش کردن ببینه اول که تا دید میکه رفتی عین شلوار بچه خواهرمو خریدب حالا من اصلا اونو خیلی وقته ندبدم لحم گرفت کفتم من کی اونو دیدم برم عین اون لباس بخرم خلاصه هی میکفت قشنک نیست و ابن حرفا منم کلی پول لباس دادم با ذوق خریدم بهم برخورد و کفتم به نظر من خوبه و دوسش دارم سر یه لباس بچه بهانه گیری کرد و دعوا راه انداخت مامانم بود ذید داره بیخودی بهانه میگیره کفت زنت که حرف بذی نزد تو جوشی میشی جلو مامانمم در اومد که به تو ربطی نداره دخالت نکن دیکه منم امپر چسبوندم و کفتم همه دعواهای ما تقصیر مادر و خواهرته پرت میکنن و فتنه تو زندکیمون میندازن عصبانی بودم همه حرفی زدم اونم البته جواب میداد اخرم ساکشو جمع کرد رفت ما الان دو ساله خوه مامانم زندگی میکنیم مامانم یه کلمه گفت خونه من دعوا نکنین  داد زد من میرم تا مامانت دیکه خونه من راه نندازه و ماشین و مدارک منو داد و وسایلشو جمع کرد رفت کفته بچمم میاد پس فردا میبره تولد نتونم ببرمش خیلی اعصابم خورده همش دارم گریه میکنم شوهرم خیلی کینه ایه بره دیکه برنمیگرده و میذونم خانوادت منم کسایی نیستن که حاضر باشن ارومش کنن چون میکن تو کوچیک میشی ما وساطت کنیم خانواده اونم که از خداشون بود با با هم به مشکل بخوریم من هنوز دوسش دارم با تمام رفتاراش ولی میدونم زندگیم به اخرش رسید..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم بقیه زندگیمو با این بچه ننه خرد سال تلف نمیکنم بنظرم ن برای پدر شدن و همسر شدن خییییلی بچس .کوتاه نیا دوست داشته باشه برمیگرده اگ انقدم بلوغ نداره بهتره بره تا ۶۰ سال عمرتو پای این موجود بزاری

شوهرت پروه شده بهش خدمت میدین

اونکه بله دوسال نه پول اجاره داده نه اب و برق و گاز خرید خونه هم با مامانم خیلی لطف کنه هر دو سه ماه یه بار جنذذتا مرغ بگیره بیاره دیگخ هیچییی ولی دل وامونده من ابن چیزارو نمیفهمه نرفته دلم اشوبه میترسم واقعا جدا شیم

نترس جدا نمیشی اگه خدا بخواد

شوهرم قید خواهر و مادرشو ۶ ماه زد و ندبدشون به قول خودش اونا که مادر و خواهرش بودن کنار کذاشت من که زنشم خیلی راحت میزاره کنار

عزیزم قصه نخور هم کار شوهرت اشتباهه هم کار مامانت ک تو اینجور شرایطی ک میبینه عواس نباید میگفت توی خونه من دعوا نکنین خب این غرورشو شکونده یه جورایی و شما اصلاااا بیش از یکی دوبار بهش نگو که برگرد سر زندگیمون همین یکی دوبارم ک بهش میگی بخاطر حرف مامانت بگو چون حرف قشنگی نزده بیشتر از اینم اصرارش نکن و بزار خودش تصمیم بگیره دوست داشته باشه زندگیشو دوس داشته باشه برمیگرده و الی دنبال بهونه بوده اگ برنگرده توام جوش نزن چون خدا همه اینارو کنارهم چیده قراره هرچیزی که خدا میخواد اتفاق بیوفته چه خوب باشه حکمته چه بد باشه حکمته خاهر من 

از دِل برود همان که از دیده رَود

شوهرت به شدددت حرف خانوادش حتییی خاهرش روش تاثییر میزاره ینی برای خودش تصمیم نمیگیره میزاره بقیه براش تصمیم بگیرن واسه همون اگه برنگرده هم چیزبزرگی از دست نمیدی و یک جوری نباشه روحیت ک اگ اگهههه برنگشت روحیتو از دست بدی وجوری رفتارکنی که انگار دنیا به اخر رسیده نه همیشه زندگی ادامه داره چه با شوهرت چی بی شوهرت تمام!! ببخشید طولانی شد

از دِل برود همان که از دیده رَود