2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟ بعد درد پریود داشته باشیم و ی روز دوروز تاخیر داشته باشیم طبیعی؟

آره چند وقته قرص رو مصرف کردی ؟ پریود شدی؟ 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

این قرص باعث میشه پریود عقب یا جلو بشه  

باعث میشه بی بی چک مثبت کاذب بشه؟؟

من مدیکور زدم دوبار هر دوبار هاله انداخت بار اول پر رنگ‌تر بود امروز صبح هم با اولین ادرار با بی بی چک ویور منفی شد 😕

من هشت روزی هست قرصو خوردم تقریبا چهار روز دیگه موعودمه

باعث میشه بی بی چک مثبت کاذب بشه؟؟ من مدیکور زدم دوبار هر دوبار هاله انداخت بار اول پر رنگ‌تر بود ا ...

بی بی چک بعضی از اوقات خطا میده اگه میخوای ۱۰درصد مطمئن بشی تست بتا بده

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

توی تایپیکت خوندم آب منی جای بدنت ریخته نشده پس چرا قرص رو خوردی 😐هورمونات بهم میخوره 

به نظرتون مدیکور معتبر تره یا ویور؟

نمیدونم والا تاحالا استفاده نکردم منظورت بی بی چکه؟