2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوگیری🥲 نمیدونم برم فردا ازمایش بدم یا نه

باید ده روز موعود پریودم بگذره الان بری آزمایش بدی چیزی رو نشون نمیده 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

چند وقت قرص اورژانسی عقب میندازه پریودی رو؟

تو بدن هرکس فرق میکنه مثلا یکی فرداییش یکی سر موعود یکی ده روز بعد یکی دو هفته بعد اگه از ۳ هفته طول کشید باید آزمایش داد منم ۵ روزه خوردم فعلا نه پریود شدم نه علائم های پریودی رو دارم ولی به احتمال زیاد باردار نیستم چون شرایطمو تاپیک زدم گفتن نه باردار نمیشی

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

برا خاطر جمعی  ۱۵ روز گذشته از مصرف قرص  ۱_۲روز عقب انداختم

عقب افتاده بخاطره قرصه قرص اورژانسی هورمون هارو بهم میزنه 

تو بدن هرکس فرق میکنه مثلا یکی فرداییش یکی سر موعود یکی ده روز بعد یکی دو هفته بعد اگه از ۳ هفته طول ...

منم شرایطمو ک خوندی !!!

ولی ب شدت استرس دارم 

علائم پریودیمم مث ماه قبل درد پا و بی حسی پاها درد زیرشکم و خود شکم ک میگیره و ول میکنه

تو بدن هرکس فرق میکنه مثلا یکی فرداییش یکی سر موعود یکی ده روز بعد یکی دو هفته بعد اگه از ۳ هفته طول ...

من سینه هام درد میکنه گاهی وقتا کمرم و دلم درد میگیره نمیدونم دیگه