2777
2789

کناره هایش یوم جوش خورده ولی ورودی واژن هنوز با،ه زخمش 

یک ماه زایمان کردم

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری دکتر مجدد بخیه کنه

۱۵ روز پیش مجدد بخیه خوردم و دوباره باز شدن

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷
زایمان طبیعی چطور بود؟خیلی درد داره؟بعد یک ماه وضعیتت چطوره؟

مزخرف 

هنوزم ببخشید موقه ادرار استخون واژنم درد میکنه 

بخیه هام درد میکنه 

عفونت شدید گرفتم 

۱۵ روز پیش مجدد بخیه خوردم و دوباره باز شدن

وا چرا باز میشه..پماد بزن شاید جوش بخوره.من شنیدم روغن زرد گاوی زخمو جوش میده

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
باید دوباره بخیه بزنی

زدم دوباره باز شدن

زدم دوباره باز شدن

اناناس زیاد بخور باعث زود جوش خوردن بخیه میشه.و یکیم قرص آناهیل.سعی کن زیادم خم و راست نشی و فعالیتی نکنی تا خودش جوش بخوره.منم‌ یه عملی در ناحیه تناسلیم انجام داده بودم که یکی از بخیه هام باز شده بود خودش‌ یکی دو هفته بعد جوش خورد