2777
2789
عنوان

دلم ميخواد بهش بگم چقدر اذيتم

150 بازدید | 11 پست

چقدر خيانتش داغونم كرده 

چقدر الان دارم اسيب ميبينم 

من ميگم تز فردامون خبر نداريم چرا چسبيديم ب زندگي دو دستي ميترسيم چيو از دست بديم 

دوست دارم برم

دوست دارم فكر نكنم بچه هام چي ميشن 

دوست دارم زندگي كنم 

ميخوام حال خوبو تجربه كنم 

نميتونم ببخشمش 

نميتونم بهش اعتماد كنم 

ديگه از ته دل دوسش ندارم 

دلم ميخواد از ته دل داد بزنم داغونم كردي تو تنها كسي بودي ك بهش اعتماد داشتم 

تنها كسي بودي ك بهش تكيه كرده بودم 

ديگه نميخوامت 

ديگه دوست ندارم بهم دست بزني 

ديگه دوست ندارم برات كاري انجام بدم 

تو لياقت هيچيو نداري 

دلم ميخواد نترسم از اينده 

فقط دوست دارم برم

ایشالله خدا کمکت کنه 

میشه بمونی؟ واسه بچه ها فقط اذیت میشن نمیشن؟

نمیدونم ..

سخته خیلی

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله خدا کمکت کنه  میشه بمونی؟ واسه بچه ها فقط اذیت میشن نمیشن؟ نمیدونم .. سخته خیلی

فعلا ك موندم گاهي وقتا حالم بد ميشه و ميخوام خالي كنم خودمو دليل موندنم بچه هامن ولي اگه فردا مردم واقعا از زندگي چي ديدم جز زجر ؟ خياي خستم خيلي

هنوزم خیانت میکنه نه ؟  مرد های خیانت کار خیلی کم پیش میاد دست از خیانت بردارن ...

واقعا نميدونم ولي اين دفعه اگه متوجه اين موضوع شم هيچ وقت كنارش نميمونم

واقعا نميدونم ولي اين دفعه اگه متوجه اين موضوع شم هيچ وقت كنارش نميمونم

😥

همسر من هنوز خیانت میکنه... البته فکر میکنه من خبر ندارم ، چون دیگه باهاش کاری ندارم ، دیگه هیچ انتظاری ازش ندارم . فقط بابت خرجی و خرید خونه باهاش هم کلام میشم. بدجور از چشمم افتاده . 

از طرفی هم این زندگی مال منه، بعضی وقتا شک میکنم که نکنه داره تمام تلاششو میکنه که من بزارم برم و اون خوش به حالش بشه... 

الان جامعه ی ما اینطوریه که نفر بعدی که بخواد بیاد تو زندگی اصلا کاری نداره که مشکل قبلی چی بوده، میان و خوش خوشان زندگی میکنن... 

من وقتی با شوهرم به خاطر خیانتش دعوامون بالا گرفت، مادر و خواهرای همسرم خیلی خوشحال شدن، کلی متلک بارم کردن، گفتن خوب ایراد داری که پسرمون دنبال دختراست دیگه... بعد از ۱۰ سال زندگی و دو تا بچه، هزاران مدل احترام گذاشتن این مدلی تحقیرم کردن، حتی شوهرم بهشون گفته بود زنم رابطه جنسی بلد نیست!!! 

من از پزشک زنان و مشاور خانواده نامه سلامت گرفتم، به اصرار خودشون البته ... بعد شوهرم خیلی راحت بهم گفت من زن صیغه کردم و به تو ربطی نداره ... البته داشت دروغ میگفت. 

خلاصه که یک سال اخیر دائم جنگ کردم ... 

الان دو ماهه دیگه انگار برام این قضیه ی خیانتش تموم شده... اصلا دیگه اهمیت نداره کجاست ، با کیه، .... تو ذهنم چالش کردم تو قبر... اون آدمی که میشناختم فوت کرده  .... 

خودش هم هرشب ساعت ۱ نصفه شب میاد خونه،دیگه به این تایمش هم اعتراض ندارم ... وقتی نیست انگار بهتره ، کمتر حرص میخورم ...

شما هم قضیه خیانتو فراموش کن ، اون آدم برات مهم نباشه، نزار از خونت آواره بشی، اون خونه مال توعه . فقط خرج کن 

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
😥 همسر من هنوز خیانت میکنه... البته فکر میکنه من خبر ندارم ، چون دیگه باهاش کاری ندارم ، دیگه هیچ ...

از ي طرف منم طرز فكر تو رو دارم 

ولي بعضي وقتا پيش خودم فكر ميكنم 

همه ما لياقت دوست داشته شدن داريم 

عشق خيلي قشنگه 

دلم ميخواد تحربش كنم دلم ميخوام زندگي كنم 

مگه جند سالمونه ك مثل مرده ها بدون هيچ هيچ عشق و محبني داريم زندگي ميكنيم 

صرفا اين ك خرجي ميده 

خوب هر خري باشه خرجي ميده وظيفشه 

من دلم ميخواد بقيه عمرمو با عشق زندگي كنم دوست دارم طرفمو دوست داشته باشم دوسم داشته باشه 

ميخوام زندگي كنم 

من نميتونم ديگه چيزي رو ك تجربه كردم رو دوباره تجريه كنم 

مثل مردن ي تيكه از وجودم بود 

الان همه چيز اوكيه 

ولي اگه متوجه تين موضوع شم 

و دوباره خيانت كنه مردشور اين خونه و خرجي ك ميده و نفر بعدي ك قرار بياد با اين بيشرف زندگي كنه واسه هميشه ميرم

از ي طرف منم طرز فكر تو رو دارم  ولي بعضي وقتا پيش خودم فكر ميكنم  همه ما لياقت دوست داش ...

بله شما دقیقا درست میگین ... زندگی بدون عشق هیچ معنایی نداره . متاسفانه نزدیک ۲ ساله دارم بدون عشق زندگی میکنم ... ولی واقعیت ماجرا اینه که اگر بخوام برم ، میدونم که داغون تر میشم ... اول دوری از بچه ها، دوم دوری از خونه ی خودم ، سوم نشخوار فکری ( همش تو فکر اینم که همسرم الان داره با عشقش تو خونه زندگی من کیف میکنه، چهارم آیا کسی میاد سراغ من؟ منی که ۳۵ ساله‌ام، دو تا بچه دارم ، در آمد ندارم ، اوضاع مالی خیلی خوبی ندارم .... 

پس نمیشه به این راحتی ها ریسک کرد . 

خانمی که از نظر مالی مستقل باشه، میتونه راحت با دیدن خیانت ول کنه و بره و دمار از روزگار شوهرش در بیاره، ولی مایی که استقلال مالی نداریم فقط با تیغ زدن شوهرمون، بیخیالی، به خودمون رسیدن و عشق بچه هامون زندگی کنیم ... 

متکی به عشق همسرت نباش

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻