2777
2789
عنوان

روغن مورچه خانومای پر مو لطفا بیایین

45875 بازدید | 54 پست

سلام خانوما خوبین 

من امروز روغن مورچه گرفتم برای موهای صورتم کسی تا حالا استفاده کرده؟و چجوری 

قبلا چند جلسه رفتم لیزر ولی جوش زد صورتم  

یا اگ کاری کردین نتیجه دیدین لطفا بگین در حد ریش آقایون زبره

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر

یکی از خانوم های فامیل فوق العاده پوست صاف دارند و ی تار مو ابروهاشون نمیاد، مامانم میگه سالها قبل روغن مورچه زده و هرگز مو در نیاورد صورتش. اخه خیلی برام جالب بود. 

اگه واقعا روغن مورچه باشه تاثیر گذار.

ی مورد دیگه هم ی جا دیدم که شخص مطمئنی گفتن اگه پیداش کنم براتون ارسال میکنم.

سلام گلی جان

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
یکی از خانوم های فامیل فوق العاده پوست صاف دارند و ی تار مو ابروهاشون نمیاد، مامانم میگه سالها قبل ر ...

منم تو آرایشگاه یه خانومی گفتن واقعا تاثیر داشته تو گوگل زدم میگ حتی علاوه بر رشد موها ک کم میکنه هیچ منافذم میبنده و پوستو شفاف و روشن میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا به منم گفتن بعد شیو روغن مورچه بزنی به صورت و بدن رشدش کم و در دراز مدت متوقف میشه میخوام بخرم 

شما چند گرفتی؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اتفاقا به منم گفتن بعد شیو روغن مورچه بزنی به صورت و بدن رشدش کم و در دراز مدت متوقف میشه میخوام بخر ...

از عطار ۲۵ تومن 😐

روغنای دیگ هم گرفتما از اون عطار تو اون رنج قیمت و تاثیر داشته 

از عطار ۲۵ تومن 😐 روغنای دیگ هم گرفتما از اون عطار تو اون رنج قیمت و تاثیر داشته 

راستش یخورده هزینش زیاد هر یه قوطی200تومن ولی خب نتیجه میده بنظرم زیاده چون تو چندقطره بزنی اثرداره 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

موجارو از ته برداشتین زدین یا با ژیلت؟

باید از ته برداری یعنی بند یا  وکس نه با ژیلت  بعد روغن مورچه بزنی در حد ۲ _ ۳ دقیقه ماساژ بدی 

۲ بار در روز .... رشد موها کمتر میشه 

منم تازه گرفتم 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟