2777
2789

از بس سر درد دارم پرخاشگر شدم خیلی بده   سرمو محکم بستم با روسری گل‌گاو زبان گذاشتم دم بکشع تاثیر داره؟؟ قرص نمیخورم دیگع‌بخاطر تاپیک قبلیم یکی اومد گفت کارت اشتباه محظ بودع دارم خیلی اذیت میشم کنکوری هم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلند شو برو یه شیاف دیکلوفناک بزن ۲ سوته خوب شی مگه ادم چه قدر عمر میکنه که بخواد درد تحمل کنه با گل گاو زبون خوب نمیشه که  تحملت بی معنیه وقتی راه کار هست حامله که نیستی نمیخوری قرص یا شیاف نمیزنی

اگه موضعیه میگرنه اگه سراسریه فرق داره 

نمیدونم منظورتون چیه ب نور حساس شدم کل سرم انکار درد داره فشار بیشتر روی پیشونیم هستش دل شوره معده هم میگیرم اصلا ی حالیه نمیدونم چمه

نمیدونم منظورتون چیه ب نور حساس شدم کل سرم انکار درد داره فشار بیشتر روی پیشونیم هستش دل شوره ...

حساسیت به نور و صدا 

درد موضعی مثلا پیشانی یا شقیقه ها میتونه میگرن باشه 

قرص مسکن سوماتریپتان ۵۰ میلی مخصوص سر درد های میگرنیه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد