پدرم پیر و عصبیه حتی نمیتونم حرف معمولی باهاش بزنم مادر ندارپ یه خواهر دارم که اونم اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم هرچی بهش بگم یا درددل کنم جلو روی خودم به شوهرش میگه و هر خواستگار خوبم داشتم بابام با بیخیالیش و خواهرم با بدجنسیش میپرونه کلا تو دوتا تاپیک قبلیم یک هزارم از زندگیمو نوشتم چرا اینقدر من بدبختم بخدا از هیچی گم ندارم خوشگلی جوونی تحصیلات کار اینقدر اعتماد به نفسمو پایین اوردن و عصبیم کردن میترسم حتی بامردم حرف بزنم دارم دق میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍
وقت نمیکنم عزیزم بعدم اصلا چطور پیداش کنم ولی ممنونم که گفتی
تو گوگل هم سرچ کن دختر گران بها.
فقط میخواستم بگم خیلی ها هستن شرایط شما رو دارن درستش هم کردن غصه نخور عزیزم ♥️♥️♥️
1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍