2777
2789
عنوان

بچه ها من بدبخت نیستم بنظرتون ؟

487 بازدید | 34 پست

پدرم پیر و عصبیه حتی نمیتونم حرف معمولی باهاش بزنم مادر ندارپ یه خواهر دارم که اونم اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم هرچی بهش بگم یا درددل کنم جلو روی خودم به شوهرش میگه و هر خواستگار خوبم داشتم بابام با بیخیالیش و خواهرم با بدجنسیش میپرونه  کلا تو دوتا تاپیک قبلیم یک هزارم از زندگیمو نوشتم چرا اینقدر من بدبختم بخدا از هیچی گم ندارم خوشگلی جوونی تحصیلات کار اینقدر اعتماد به نفسمو پایین اوردن و عصبیم کردن میترسم حتی بامردم حرف بزنم دارم دق میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم شرایط سختیه اصلا نمیخوام انگیزشی حرف بزنم .فقط به خدا بسپار .... دقیقا مثل حضرت یوسف که برادراش بدجنس بودن و به کجا رسید . اونم پدرش پیشش نبود و مادر نداشت 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
نمیدونم چی بگم شرایط سختیه اصلا نمیخوام انگیزشی حرف بزنم .فقط به خدا بسپار .... دقیقا مثل حضرت یوسف ...

چی بگم عزیزم اینا تو قصه هاست تو واقعیت زندگی من میسوزه و بدبخت شدم

روی پای اونایی که نمیتونی خودت تصمیم بگیری و اختیار زندگست و دادی دست اونا 

عچب تو خودت خواستگار برات اومد تنهایی بشین جلوش به پدروخانوادتم نگو هرچپوقت اینکارو کردی بیا برای من نسخه بپیچ که برای خواستگاریم اونارو خبر نکنم

چی بگم عزیزم اینا تو قصه هاست تو واقعیت زندگی من میسوزه و بدبخت شدم

نه سارا جان تو بدبخت نیستی 

هی نگو اینا رو . با خدا حرف بزن از خدا بخواه نه بنده هاش

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

شرایطت سخته حق داری ناراحت باشی اما بدون هر کسی یجور مشکلی داره همه ما فقط باید قوی باشیم با شرایط کنار بیایم...

مثلا من هر مشکلی داشتم هی میگفتم این حل شه اون حل شه سنم بره بالا به فلان چیز برسم مشکلم حل میشه ولی نشد تو هر سن و دوره ایی مشکلات هست 

زندگی همینه و عوض نمیشه این ما هستیم که باید خودمونو قوی کنیم و کنار بیایم

.

زندگیتو بگیر دستت نزار دخالت کنند مخصوصاخواهرت

روی اعتماد بنفست کار کن خیلی خیلی مهمه. توکه میگی هم زیبایی هم تحصیلات داری پس میتونی با توکل به خدا با یه مرد خوب ازدواج کنی و زندگی خودتو داشته باشی

مادر نداری دیگه مستقل شو کار داری خونه اجاره کن

چه ربطی به مادر داشت اجاره خونه ؟ بعدم مگه الکیه خونه اجاره کردن یه لونه موش تو محل ما پونصد رهنشه  اونش بکنار خواستم ازدواج کنم نمیگن طرف کس و کار نداره خونه مجردیه