2777
2789
عنوان

بابام دیگه خسته م کرده

236 بازدید | 10 پست

هیچ کمکی از نظر فکری و هیچی به من نمیده یه حرف کوچیکم میزنم بهش ازش کمک فکری میخوام برای خواستگار یا کارم یا هرچی بلند میشه دادو بیداد میکنه فحاشی میکنه وسایلو میکوبه به هم برای یه سوال ساده خانواده های دیگه از خداشونه دخترشون ادم حسابشون کنه خواستگار معرفی کنه و .... هیچکاری برای من نمیکنه بخدا روانیم کرده عصبی شدم منم مثل اون با مردم اینجوری رفتار میکنم میپرم بهشوت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چه راحت اسم اعتیادو میارین و تهمت میزنین یکم ادبم خوب چیزیه پیره و عصبی 

عزیزم شما خودت مشکل داری!!!

خو باهوش ادم سالم مرض که نداره الکی داد و بیداد کنه و چیزی بشکونه

حتما یه مشکلی هست این وسط و چون مجردی احساس کردم حتما سن پدرتون هم کمه درحد چهل و خورده ای اینا و برای این سن که من حدس زدم عادی نبود چیزایی که گفتی و درضمن اینا نه تهمته نه توهین سوال بودن که بهتر کمک کنم!!!خیلیا از اعتیاد اینجورین که باید درمان شن خیلیا افسردن که باید برن مشاوره چون تنها کسی که میتونه کمکشون کنه مشاور هست خیلیا بیماری اعصاب دارن که باید به پزشک مراجعه کنن

و هیچ کدومشون توهین به کسی نیست!مشکلاتی هستن که باید حل شه و گاردگیری نداره

وا چه راحت اسم اعتیادو میارین و تهمت میزنین یکم ادبم خوب چیزیه پیره و عصبی 

تهمت نزد داره میگه ایامشکلی داره ک‌دادو‌بیداد میکنه؟_وگرنه‌ادم سالم‌ک‌فحاشی نمیکنه

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.