2777
2789

سلام دوستان من امروز طبق پریود 8 هفته هستم ولی سونو زده 5 هفته 4 روز و جیزی نگفتن تمرار کنم دو هفته پیش 6 هفته بودم طبق پریود فقط ساک بارداری بود من لک بینی ام داره سه چهار بارم خون اومده نه خیلی ولی اومد. امروز باید قلب تشکیل می‌شد ولی جنین نبود دارو هام باید قطع کنم ؟ پنج شش نبه میتونم برم مرکز بهم بگن چیکار کنم هیچ امیدی ندارم دفعه دوم بود ای وی اف کردم دمار سونو گفت جنین تحلیل رفته یه چنین چیزی ولی جنینی نیست اصلا احتمالا واسه همین خونریزی و لک بینیا جنین تشکیل نشده صبر نکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودتو نگران نکن ی هفته ام صبر کن بعدبرو سونو ببین دکترت چی میگه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
کسی تجربه مشابه داره با وجود کیسه  زرده میشه بارداری پوچ؟

من ۴سال پیش بارداری پوچ داشتم.طبیعی باردارشده بودم اما الان دربدر دنبال ای وی اف و بچم امروز برای اولین بار رفتن جنینامو فریز کردم گفت دوماه دیگه بیا واسه انتقال نمیدونم نتیجش چی بشه فقط خدابدادمون برسه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مرسی واقعا سخته تو این راه رفتن همش استرس عذاب کاش منفی میشدم حداقل تا اللن امیدوار نمیشدم 

اصن بخودت نگرانی نده گلم میدونم سخته اما صبورباش ذکر بگو صلوات بگو توکلت بخدا باشه من تواین ۸سال هیچ امیدی نداشتم دوماه پیش همسایمونو دیدم ک بعد ۲۳سال با ۴۵سال سن باای وی اف نی نیش بدنیا اومد نمیدونی چقدررررر زحمت کشید ۶بار تک تک مراحل ای وی اف رو رفت جلو من تازه ی بار رفتم کم اوردم وای ب اینکه ۶باااااار کم نیستا هردوسال ی بار بیچاره میفتاد دنبال ای وی اف و دکتر منفی میشد دوباره دوباره دوباره بخداازوقتی اونو دیدم انگیزم چندبرابرشده 

ایشالا نتیجه میگیری

ببخشید میتونم بپرسم چندتا جنین داشتین چندبار انتقال دادین؟؟؟

5 تا دو بار

انشائ الله این دفه حتما نتیجه میگیرین بسپار ب خدا عزیزم

سلام عزیزم خوبی؟ شما با ای وی اف باردار شدین؟

سلام گلم ممنون بله