2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 57 پست
بشین باهاش صحبت کن دلیل شو بپرس همه اینا رو بهش بگو که زندگی اینجوری نیست اگه واقعا دوست نداره جداشی ...

با ایشون موافقم اگه حرف بزنید خیلی خوب میشه ازش بپرس مشکلش چیه

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•
بشین باهاش صحبت کن دلیل شو بپرس همه اینا رو بهش بگو که زندگی اینجوری نیست اگه واقعا دوست نداره جداشی ...

چندین بار باهاش صحبت کردم گوش نمیده بعدش پشیمون میشه میگه دوستت دارم ولی چند باری هم گفته بیا توافقی جدابشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

هر دوتون چند ساله هستین؟

اول سر در بیار ببین پای کسی وسط هست یا نه

با داد و جنجال و ضایع بازی نه ها!!خیلی نامحسوس و چراغ خاموش اصلا نباید متوجه بشه ،اگه انشاا...پای کسی وسط نبود حتما پیش مشاور برو که از راهش مشکل رو حل کنه 

ای وای

يه روز چيزي نيست 

يه ماه كامل بهش بي توجهي كن 

به خودت برس 

دنبال ورزش و درس و يا اگه خواستي كار برو 

با دوستات برو بيرون شاد باش 

بزار اون بياد سمتت 

با يه روز كه چيزي نميشه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

ای خواهر چی بگم از روزگار ...منم زندگیم به اندازه کافی سرد و بی روح هست  دیشب هم به خاطر این برنامه هایی که میخواست رو موبایلش نصب کنه دعوامون شد آخه همینجوری هم به من توجه نمیکنه وای حال اینکه تو موبایلش سرگرم هم بشه 

شوهر من قبلا اخلاقش بد بود ولی از وقتی عروسی گرفتیم خیلی خوب شده منم قبلا الکی گیر میدادم شاید تو هم ...

قبلا الکی گیر میدادم ولی الان خدا شاهده اصلا سر به سرش نمیزارم کلا انگار به خاطر دعوا های قبلی سرد شده ازم دوری میکنه تو ماشین یه کلام حرف نمیزنه باهام حتی ببخشید در خواست رابطه هم نمیکنه