میگه ولم کن باهام حرف نزن امتحان کردم یه روز کامل حرف نزدم زنگ نزدم اونم نه حرف زد نه زنگ زد وقتی هم اومد خونه قشنگ شامش رو خورد جاشو انداخت گرفت خوابید. هروقت باهاش راجب موضوعی حرف میزنم بهم توجه نمیکنه به حرفام گوش نمیده کوچکترین ایرادی ازش بگیرم با اینکه اصلا اون موضوع جای دعوا نداره دعوای بزرگی راه میندازه و کلی توهین میشنوم اینم بگم اوایل ازدواج خیلی الکی دعوا میکردیم خودش میگه تاثیرات اون موقع است ولی خب منکه فراموش کردم اون چرا ادامه میده زندگیم زهر شده صبح تاشب خونه تنهام وقتی هم میاد دریغ از یه سلام
با داد و جنجال و ضایع بازی نه ها!!خیلی نامحسوس و چراغ خاموش اصلا نباید متوجه بشه ،اگه انشاا...پای کسی وسط نبود حتما پیش مشاور برو که از راهش مشکل رو حل کنه
ای خواهر چی بگم از روزگار ...منم زندگیم به اندازه کافی سرد و بی روح هست دیشب هم به خاطر این برنامه هایی که میخواست رو موبایلش نصب کنه دعوامون شد آخه همینجوری هم به من توجه نمیکنه وای حال اینکه تو موبایلش سرگرم هم بشه
شوهر من قبلا اخلاقش بد بود ولی از وقتی عروسی گرفتیم خیلی خوب شده منم قبلا الکی گیر میدادم شاید تو هم ...
قبلا الکی گیر میدادم ولی الان خدا شاهده اصلا سر به سرش نمیزارم کلا انگار به خاطر دعوا های قبلی سرد شده ازم دوری میکنه تو ماشین یه کلام حرف نمیزنه باهام حتی ببخشید در خواست رابطه هم نمیکنه