2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 57 پست
خدا کمکم کنه خیلی سخته کسی هم از دلم خبر نداره

همه ی ما فک میکنیم فقط خودمون مشکل داریم به جون خودم درکت میکنم محبت کن از محبت خسته نشو و برلی زندگیت بجنگ ب حرف اونایی ک میگن جداشو گوش نکن همیشه اخرین راه حل طلاقه اینو بدون.

یه چند رو به خودت برس تر و تمیز و زیبا بپوش . آهنگ شاد بزار برقص . 

غدای خوش مزه براش درست کن . هرچی دوست داری 

جلوش خیلی برو و بیا 

دولا راست شو 

صندل پاشنه دار بپوش 

لبخند بزن 

بعد اگه اون عکس العملی نشون داد  بهت میگم چیکار کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غرورم میشکنه که اینطوری. بنظرت برم سمتش بازم به خودش اجازه نمیده این حرفا رو بزنه؟ بنظرمن هیچ فایده ...

فوری نرو سمتش 

چون نمیتونه قبولت کنه 

و همون حرفا رو میزنه 

مرحله به مرحله

همه ی ما فک میکنیم فقط خودمون مشکل داریم به جون خودم درکت میکنم محبت کن از محبت خسته نشو و برلی زندگ ...

انشالله زندگی همه وفق مرادشون باشه من و شما هم همین طور من نمیدونستم زندگی آنقدر سخته البته فقط واسه ما زنا کلا زن ها خیلی بی چاره هستن

یه چند رو به خودت برس تر و تمیز و زیبا بپوش . آهنگ شاد بزار برقص .  غدای خوش مزه براش درست کن ...

انجام دادم بهم اهمیت نمیده نگاهم نمیکنه الان هم که نزدیک  موعد پریودمه حال این چیزا نمونده واسم چی کنم

غرورم میشکنه که اینطوری. بنظرت برم سمتش بازم به خودش اجازه نمیده این حرفا رو بزنه؟ بنظرمن هیچ فایده ...

غرورت مهمتره یا نابودی زندگیت و جونیت

اول اون کارها رو دو سه روز انجام بده که گفتم 

بعد رو طرز حرف زدنت با شوهرت و اخلاق و رفتارت با اون کار کن

غرورت مهمتره یا نابودی زندگیت و جونیت اول اون کارها رو دو سه روز انجام بده که گفتم  بعد رو ...

چرا اون این فکر ها رو نمیکنه چرا همش من باید کوتاه بیام دیگه چی کنم بخدا باهاش خوب حرف میزنم اونم خوبه ولی تا یه گله میکنم از کاه کوه می‌سازه کلا ما نمیتونیم مثل بقیه زن وشوهر ها باهم حرف بزنیم مثلا اگر دو دقیقه بیشتر کنار هم باشیم دقیقه سوم دیگه دعواست

نباید گله کنی . باید شوهرت رو بشناسی . و بفهمی چطوری خواسته ات رو بیان کنی 

من ۴۴ سالمه . خیلی اشتباه توی زدگیم داشتم . اگه اینترنت و کلاسهای الان بود من اون اشتباهت رو نداشتم . فقط با آزمون و خطا رفتم جلو 

الان اینهمه کلاس همسر داری . اتاق خواب دلبرانه وجود داره ثبت نام کن 

مطمعنم پای کسی وسط نیست 

باتوجه به اینکه اختلاف سنیتون زیاده ،اختلاف نظر هایی هم وجود داره ،تو سنت کمه زمان میبره تا خیلی چیزارو درک کنی و ایشون هم احتمالا ناراحتن بخاطر رفتارهای گذشته ،اگه مشکلی بینتون به وجود اومده سعی کن درکش کنی ،البته هر دو باید هم دیگه ر. درک کنین ،اگه دوست نداره حرف بزنه یا هر چیز دیگه اسرار نکن،چون با این کار اون رفتارش شدت پیدا میکنه ،مهربونی،درک رفتار درست ،اینارو در نظر بگیر ،هر مرد و زنی از زندگی فقط همین چیزای ساده رو میخواد ،زندگی با همین سادگی ها قشنگه ،صبر داشته باش درست میشه 

باتوجه به اینکه اختلاف سنیتون زیاده ،اختلاف نظر هایی هم وجود داره ،تو سنت کمه زمان میبره تا خیلی چیز ...

دوست عزیز من نظرمو با توجه به چیزی که گفتی نوشتم البته که حرفای همسرتون هم مهمه که ایشون چی میگن انشاالله هر چی خیره واست پیش بیاد