2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم دوسم نداره

722 بازدید | 57 پست

میگه ولم کن باهام حرف نزن امتحان کردم یه روز کامل حرف نزدم زنگ نزدم اونم نه حرف زد نه زنگ زد وقتی هم اومد خونه قشنگ شامش رو خورد جاشو انداخت گرفت خوابید. هروقت باهاش راجب موضوعی حرف میزنم بهم توجه نمیکنه به حرفام گوش نمیده کوچکترین ایرادی ازش بگیرم با اینکه اصلا اون موضوع جای دعوا نداره دعوای بزرگی راه میندازه و کلی توهین می‌شنوم اینم بگم اوایل ازدواج خیلی الکی دعوا میکردیم خودش میگه تاثیرات اون موقع است ولی خب منکه فراموش کردم اون چرا ادامه میده زندگیم زهر شده صبح تاشب خونه تنهام وقتی هم میاد دریغ از یه سلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید یکی دیگه دوس داره

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

نمیشه کاری کرد برا منم همینه

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

سعی کن از بحث و دعوا دوری کنی یه جوری دلشو به دست بیاری

زنی‌ را میشناسم من که شعرش بوی غم‌ دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•