2777
2789
عنوان

سرما خوردگی در بارداری

230 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من امروز هفته پنجم بارداریم به پایان رسید و از صبح متوجه شدم سرما خوردم ،بنظرتون خطرناکه؟انگار گلوم داره عفونت می‌کنه کسی تجربه داشته؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙

نه انشالله خطرناک نیست

برو پیش دکترت برات دارو بنویسه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

منم تو هفته ۱۷ سرما خوردم داغون شدم نه میتونستم دارو بخورم نه چیزی هر روز فقط یه دونه اموکسی سلین میخوردم ما باقی با اب و نمک غرغره میکردم یا سوپ میخوردم تا یک ماه بیشتر سرفه میکردم 

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هفتت پایینه دارو نخوری بهتره سوپ بخور و اب نمک غرغره کن نهایتش تا دو هفته خوب میشی اما اگه اتفاقی بیوفته از دارو تا اخرعمرت عذاب وجدان میگیری

منم تو هفته ۱۷ سرما خوردم داغون شدم نه میتونستم دارو بخورم نه چیزی هر روز فقط یه دونه اموکسی سلین می ...

مشکلی برای نینی پیش نیومد عزیزم؟من چون این هفته مربوط به تشکیل قلب هست نگرانم

تو هفتت پایینه دارو نخوری بهتره سوپ بخور و اب نمک غرغره کن نهایتش تا دو هفته خوب میشی اما اگه اتفاقی ...

نه دارو نمیورم فقط نگرانم عفونت و بیماری خدایی نکرده باعث صقط بشه

مشکلی برای نینی پیش نیومد عزیزم؟من چون این هفته مربوط به تشکیل قلب هست نگرانم

نه عزیزم الحمدلله چیزی نشد چون هفتم بالابود اما تو موقعه تشکیل شدن قلب و خیلی چیزای مهمه نخوری بهتره بعدن عذاب وجدان میگیری 

من دقیق اواسط پنج هفته ام سرما خوردم امروز دوتا قرص خوردم اسی تو قرص خوردی ؟ هنو دکتری انتخاب نکردم ...

نه من که از ترس هیچی نمیخورم دقیقا منم دکتری انتخاب نکردم اما فردا میرم یه جایی و نتیجه شو میگم بهتون،شما ویار هم داری؟برا تشکیل قلب کی قراره برید سونو؟

نه عزیزم الحمدلله چیزی نشد چون هفتم بالابود اما تو موقعه تشکیل شدن قلب و خیلی چیزای مهمه نخوری بهتره ...

خداروشکر انشاالله برای منم به خیر بگذره و نینی براش مشکلی پیش نیاد تا این سونو تشکیل قلب رو برم دیوونه میشم 

نه دارو نمیورم فقط نگرانم عفونت و بیماری خدایی نکرده باعث صقط بشه

نه نمیشه غدد لنفاوی خود بخود سرماخوردگی و عفونتش رو از بین میبره نهایتش بدون دارو تا دوهفته خوب میشی فقط اب نمک غرغره کن و اب ولرم بخور و سوپ بامرغ 

نه نمیشه غدد لنفاوی خود بخود سرماخوردگی و عفونتش رو از بین میبره نهایتش بدون دارو تا دوهفته خوب میشی ...

مرسی عزیزم نگرانیم کمتر شد

ن اصلا فقط خیلی گشنم میشه هفته شش که تموم بشه میرم 

دقیقا منم فقط گشنم میشه و هیچ علائمی ندارم به منم گفتن تا اخر این ماه برم سونو البته میگن ویار از هفته شیشم شروع میشه