2777
2789

یه کانالی زده بود که امسال امتحان دیپلم مجدد فقط خرداد هست اما من برا دی ثبت نام کردم تو مدرسه بزرگسالان کسایی که ثبت نام کردن یا اطلاعات دارن جواب بدن که چطوراس

برای ترمیم فقط‌نمرات خرداد مهمه دیپلم مجدد اگه دی ماه نمراتت بالا باشه  میتونی خرداد ترمیم نک ...

منظورم این هست که امسال اصلا دی ماه امتحانات برگزار میشه واسه دیپلم مجدد یا نه چون یه سری از کانالا گفتن که فقط خرداد هست ولی من تو مدرسه ثبت نام کردم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون

مدرسه پرسیدی شما؟؟ منم ثبت نام کردن میگن ترازش لحاظ نمیشه ک میگن فقط خرداد گیری کردیما

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
مدرسه پرسیدی شما؟؟ منم ثبت نام کردن میگن ترازش لحاظ نمیشه ک میگن فقط خرداد گیری کردیما

وای دقیقا همین بخدا منم موندم چیکار کنم قبلا زنگ ردم گعتن نه دی هست امتحانا مشکلی هم نداره دیروز اعلام کردن فقط برای خرداد تراز میدن امروز باید زنگ بزنم مدرسه ببینم چی میگن

احتمالا به جز نگارش که نهایی نداره بقیه رو باید بریم حذف کنیم

شما با مدرسه صحبت کردی؟؟

منزنگ زدم پرسیدم گفتن که کاری نمیشه کرد آموزش پرورش چیزی ابلاغ نکرده بهشون و اوناهم گزارش نفراتو ارسال کردن😑

منزنگ زدم پرسیدم گفتن که کاری نمیشه کرد آموزش پرورش چیزی ابلاغ نکرده بهشون و اوناهم گزارش نفراتو ارس ...

عه دختر کاش میرفتی واحداتو جا ب جا میکردی من همون روز رفتم مدرسه گفتم بهشون زیر بار نمیرفتن ولی اخرش جا ب جا کردن برام واسه خرداد اگه میخوای کنکور بدی دی تراز نمیده اصلا

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
عه دختر کاش میرفتی واحداتو جا ب جا میکردی من همون روز رفتم مدرسه گفتم بهشون زیر بار نمیرفتن ولی اخرش ...

ای وای😐

آخه گفت گزارش فرستاده نمیشه کاری کرد حتی آموزش پرورش هم رفتم گفتن تراز میده😑