2777
2789

دیشب خواب دیدم دوستم بهم انگشتر طلا هدیه داده فک کنم طلاسفید بود منم انداختم دستم و خیلی خوشگل بود

تعبیر خاصی داره؟؟

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده‌ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود... همونقدر محال... همونقدر غیرممکن...🪐✨️
طلا میگن تعبیرش حاملگیه  بعضیام میگن غمه

اتفاقا منم از موعدم دوهفته گذشته

اما تو خواب خیلی خوشحال بودم 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده‌ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود... همونقدر محال... همونقدر غیرممکن...🪐✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند روز پیش خواب دیدم طلا میخریم ۳ بار پشت سر هم دیدم طلا بود موضوع با خواب های متفاوت 

یه روز بیدار شدم به شوهرم گفتم ببر طلا بخر 

انگار منتظر حرف من بود گفت بریم 

بخدا خودم هنگ کردم 🤣🤣🤣🤣🤣

اخه به این زودیا طلا نمیخره یا باید مناسبت چیزی باشه بدون دلیل برد طلا خرید 

من چند پیش خواب دیدم طلا میخریم ۳ بار پشت سر هم دیدم طلا بود موضوع با خواب های متفاوت  یه روز ...

عزیزمممم😂😍

مبارکت باشه😘

مجرد باشی ازدواج  متاهل باشی بچه  بچه نمیخوای هم ثروت

متاهلم

فعلا شرایط بچه رو ندارم اما چند روزیه اصن حالم یجوریه

منم  دوستم خواب دیده که من پیرهن شلوار صورتی خریدم و خیلی خوشحال و عاشقانه با شوهرم زیر بارون قدم میزنیم پیروان یوزارسیف حکیم تعبیر کنید لطفا😄

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

مرسی قربونت  ان شاالله بهترین ها براتون رقم بخوره

مرسی زیبا همچنین برای شما💋✨️