2777
2789
فقط اومدم بگم به نظرم خيلي خوشگلي😍يه دختر تو كلاس ما بود مثل ماه مخصوصا رنگ چشماش😍😍😍 رتبه سه رق ...

ای جانم فقط از لحاظ دید مشکل دارزم

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زال نیستم

اما شما ها خیلی ی خیلییییی🤍🤍🤍😍😍😍😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

از اینا که مژه های سفید و موهای سفید دارن منظورته؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من اینایی که زال هستن دوستشون ندارم حس میکنم مشکلی عقب موندگی دارن کسی اینجا هس بهش بر نخوره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

زال نیستم اما شما ها خیلی ی خیلییییی🤍🤍🤍😍😍😍😍

😁اره خوشکلیم اما بستگی به نوعش داره نوع یک خیلی سفیدن باموهای سفید نوع دو موهاشون زردتره این نوع خوشکلتره

من کسیو ندیدم ولی اومدم بگم بنظرم افراد زال یکی از زیبا ترین و خاص ترین افراد هستن😍

عزیزم میشه بپرسم از والدتون کدومش زال بودن؟ یا شاید هیچکدوم نبودن؟

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...
😁اره خوشکلیم اما بستگی به نوعش داره نوع یک خیلی سفیدن باموهای سفید نوع دو موهاشون زردتره این نوع خو ...

😍🤍

همه جوره خوشگلید

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

وا کی اینو گفته اصلا هم اینجور نیس

خودم اینجور فکر میکنم تصورم اینه کسی نگفته 

من کسیو ندیدم ولی اومدم بگم بنظرم افراد زال یکی از زیبا ترین و خاص ترین افراد هستن😍 عزیزم میشه بپر ...

مامان بابام هیچکدوم زال نبودن فقط اقوام یکی دوتا بودن

من تو گوگل زدم دختر زال  الان عکسارو دیدم 

خیلی خوشگلید رنگ موهاتون خیلی خاص هست 

با اون رنگ مو یه کم آرایش کنید عااالی میشه خیلیا کلی خرج می‌کنن موهاشون اون جوری شه موهاتون صاف و لخت هم هست حتما