2777
2789
عنوان

دکتر داریم اینجا؟ پای بابام ورم کرده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 48 پست

نفرورولوژ ببرینشون و متخصص غدد

از طب مکمل هم استفاده کنین گاهی خیلی کارسازه 

من درکنار متخصص و حتما بعد از استفاده از تشخیص متخصص  گاهی از طب مکمل حالا سنتی چینی یا اسلامی برای والدینم استفاده میکنم اما با دقت زیاد 

شمام خیلی دقت کنین این مرحله از دیابت شوخی بردار نیست خدای نکرده یه کاری نکنین لخته توخونشون ازاد بشه 

با ارزوی سلامتی و طول عمر برای شما و ایشون

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

لخته خون توی پا که باعث ورم میشه ، اگر تشخیص داده نشه خدایی نکرده به بقیه جاهای بدن میره و مشکل جدی ...

لخته خون توی سرش داره

اما نمیدونم توی پاش داره یا نه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیه درد نداره ینی ممکنه از کلیه باشه؟

بابای منم درد نداشتن کلیه عضو نجیبه مشکل داشته باشه بدون درده عصری یه چکاپ بشن نگران نباش برای کلیه هم باشه با یکی دو تا امپول درست میشه بعدم تحت درمان میمونن خوب میشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ن مامان بزرگم قندش خیلی بالا بود دکتر بهش گفتع بود خوبه بکش

دکتر بیخود میکنه  

مادر بزرگت از خودش میگه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
نفرورولوژ ببرینشون و متخصص غدد از طب مکمل هم استفاده کنین گاهی خیلی کارسازه  من درکنار متخصص ...

ینی شما میگین لخته خون هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لخته خون توی سرش داره اما نمیدونم توی پاش داره یا نه

باید سونوی داپلر بشن ، برا کلیه هاشونم آزمایش بدن البته قطعاذتو ازمایشاتش داره حالا من نمیدونم چه مدارکی دارین

باید سونوی داپلر بشن ، برا کلیه هاشونم آزمایش بدن البته قطعاذتو ازمایشاتش داره حالا من نمیدونم چه مد ...

یه ام آر آی داده قراره پس فردا جوابشو بدن 

دکتر گفته حالا که هیچ عفونتی نداره احتمالش هست رگهای پاش کیپ باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ینی شما میگین لخته خون هست؟

من که تخصص ندارم ولی چون میگین درد دارن و با توجه به دیابت و سابقه قطع و تخریب عضو الان عدد و نفرولوژ خیلی میتونن کمک کنن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یا کلیه ست یا خون لخته شده حتما ببردش دکتر

الان پرسیدم میگن یک ماه پیش کلیه‌هاشو چک کردیم مشکل نداشته

ولی الان ورمش بیشتر شده

پس احتمالا همون لخته

باشه توی سرش هم لخته داره که دکتر گفته هیچ کاریش نمیشا کنیم فقط باید قرص بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که تخصص ندارم ولی چون میگین درد دارن و با توجه به دیابت و سابقه قطع و تخریب عضو الان عدد و نفرولو ...

لان پرسیدم میگن یک ماه پیش کلیه‌هاشو چک کردیم مشکل نداشته

ولی الان ورمش بیشتر شده

پس احتمالا همون لخته

باشه توی سرش هم لخته داره که دکتر گفته هیچ کاریش نمیشا کنیم فقط باید قرص بخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان پرسیدم میگن یک ماه پیش کلیه‌هاشو چک کردیم مشکل نداشته ولی الان ورمش بیشتر شده پس احتمالا همون ...

اوه آره نمیخوام بترسونمت حتما پیگیری کنید خدایی نکرده دچار آمبولی ریه نشن