2777
2789

من خودم اصفهانم ،من مشکلم  سایز فولیکول هس ،مثن روز ۱۲ سونو دادم ۱۴ بود این ماه بیشتر از ۱۳ ،۱۴ نمیشه  ،۳ ساله پیگرم اما نشد ،الان واسه ای وی اف باید سایز فولیکول ب همون ۱۸ اینا برسه؟و خاستم بدونم کللل هزینه هاش چقدر میشه

بعد من هیچ بیمه ای ندارم 

بیمه رایگان سلامت کن

ببین تحت پوشش اون چقدره

برو بیمارستان مدنظرت یا زنگ بزن بپرس

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصفهان  تو خیابون مشتاق دوم مرکز ناباروری حدود 35 ملیون خرج من شد  چند سال قبل، 

ولی الان تو شهر خودم شیراز  بیمارستان دولتی گفتن رایگانه  برا کسایی که بچه اول میخان، بچه دوم فقط هزینه انتقال باید بدی، میمونه فقط هزینه آزمایش و سونو ویزیت دکتر که اونا هم حدود 4 تومنی میشه، دارو هاش هم بیمه تایید میکنه،. حتما برو بیمه سلامت کن خودتو 

اصفهان  تو خیابون مشتاق دوم مرکز ناباروری حدود 35 ملیون خرج من شد  چند سال قبل،  ولی ...

منم بچه اولمه ،بنظرت میتونم بیام شیراز ؟ بعد کجا باید برم واسه بیمه ،خدا خیرتون بده راهنماییم کردین

منم بچه اولمه ،بنظرت میتونم بیام شیراز ؟ بعد کجا باید برم واسه بیمه ،خدا خیرتون بده راهنماییم کردین

آره شیراز میتونی بیای، بیمه شهر شما رو نمیدونم کجا باید بری  و تامین اجتماعی هزینه اش ماهیانه 1700 که نمیصرفه

دکتر بهت گفته حتما باید ای وی اف کنی؟ 

آره شیراز میتونی بیای، بیمه شهر شما رو نمیدونم کجا باید بری  و تامین اجتماعی هزینه اش ماهیانه 1 ...

نه خودم ،دکترا ک میگن قرص مصرف کن چ فایده 

عزیزم ادرس این مرکز و بهم میدی بعد زنگ بزنم جواب میدن؟

نه خودم ،دکترا ک میگن قرص مصرف کن چ فایده  عزیزم ادرس این مرکز و بهم میدی بعد زنگ بزنم جواب می ...

بیمارستان زینبیه، فلکه خاتون، البته باید  اول نوبت بگیری از قبل   تو قسمت ناباروری 

بزن اینترنت اگر شماره داد که راهنمایی کنه که هیچ اگر نشد 

میرم برات میپرسم   و خواستی نوبت میگیرم برات