2777
2789

تزریق چربی صورت انجام دادم نتیجه نگرفتم خواستم ببینم حتما باید ترمیم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چونکه اونی که تزریق کردبهم گفت ده روزبه آینه نگاه نکن بعد ده روز دوست نداری از کنار اینه بری کنار هیچ حرفی از ترمیم نزد وقتی کارش رو انجام میدادگفت شاید به ترمیم برسه الان که هیچ نتیجه ندیدم یادش افتاده بهم میگه سری اول صورتت می خاد عادت کنه به اون تزریق چربی تو ترمیم وشارژ دوباره نتیجه میبینی میترسم ترمیم کنم بازگولم بزنه نتیجه نبینم شما مطمین هستید نتیجه می بینم 

عزیزم هزینت چقدر شد ? منم لازممه تو فکرشم انجام بدم 

من پیش دکترانجام ندادم پیش یکی ازاشناهم انجام دادم به من گفت کل صورتت رو ترمیم میکنم چربی بوتاکس ۴۵۰۰می گیرم پولش رونقدن پرداخت کردم حرفی از ترمیم نزد الان که به ترمیم رسیده میگه دو تومان هم هزینه ترمیم میشه من ازاین ناراحتم که چرا اولش همه چیز رو بهم نگفت فقط گفت با۴۵۰۰کل صورت روجوان میکنم

به نظرم ترمیمش نرو..چون سلول های چربی بعد از تزریق کوچکتر میشن و ما فکر می کنیم از بین رفتن ، میریم دوباره تزریق می کنیم..ولی دو سال بعد از تزریق ، یهو محل تزریق باد می کنه.چون سلول ها تغذیه میشن و به حجم واقعیشون می رسن.

خیلیا بعد از دو سال شبیه بادکنک میشن 😅 چون زیاد تزریق کردن

مزوژل پروفایلو برای حجم دهی عالیه اگه پیش دکتر خوبی بری.

تزریق چربی ریسک داره.چون احتمال حرکت داره و با آنزیم هم از بین نمیره.

[QUOTE=320481075]به نظرم ترمیمش نرو..چون سلول های چربی بعد از تزریق کوچکتر میشن و ما فکر می کنیم از بین رفتن ، میریم ...[/Q الان اونی که رفتم پیشش خودش تزریق چربی کرده راست یا دروغ میگه الان چهار ساله انجام دادم قشنگ گونه داره انگار گونه کاشته من نمی خام گونه داشته باشم می‌خوام صورتم پربشه

صورتم خیلی شکسته شده خط خنده دارم خیلی زیاده با تزریق چربی خیلی پرنشد

مزوژل جالوپرو واسه آبرسانی عمیق و حذف چین و چروک ها عالیه..پروفایلو هم واسه حجم دهی خوبه

من بازم تزریق چربی رو پیشنهاد نمی کنم.زیاد بشه مصنوعی میشه.

میشه بگی هزینش چقدره

بستگی به شهر و دکترش داره.

تهران گرون تره ولی کارشون بهتره

تو اورمیه 7_8 تومنه جالوپرو

پروفایلو شاید کمی گرون تر باشه چون حجم دهی داره

تهران فکر کنم مابین 10_15 باشه.دقیق نمی دونم

بستگی به شهر و دکترش داره. تهران گرون تره ولی کارشون بهتره تو اورمیه 7_8 تومنه جالوپرو پروفایلو ش ...

ببخشید این مثل ژل که تزریق میکنن من برای خط خنده هام می‌خوام

من پیش دکترانجام ندادم پیش یکی ازاشناهم انجام دادم به من گفت کل صورتت رو ترمیم میکنم چربی بوتاکس ۴۵۰ ...

من از یه دکتری پرسیدم گفت صورت اصلا بوتاکس نمیزنن .برای زیر بغل و جاهای دیگه است