2777
2789

سلام خانما من تازه وارد این سایت شدم یکی دوسالی میشه که همه نظر سنجی های بقیه رو میخونم الان میخوام از بدبختی‌های خودم بگم دختری هستم ۲۱ ساله تغریبا دوسالی میشه که ازدواج کردم درست نمیشه اسمشو ازدواج کامل گذاشت چون عقد ۹۹ساله هست خانوادم راضی به این ازدواج نبودن منم این پسره گول زد و فراریم داد و با پول حلش کردیم تونستیم عقد ۹۹ ساله کنیم خلاصه من اشتباه کردم اون اعتیاد داشت و به منم هیچی نگفت دروغم گفت فریبم داد بازیم داد با احساساتم بازی کرد هیچ خرجی برام انجام نداد خیلی خرجای جزئی حتی پول عقد بامن بود روزای اول ازدواج بود کتک خوردم ازش سر اینکه شام زود نپختم کتک خوردم گوشی ازم گرفت زندانیم کرد کتک زد خلاصه خیلی عذابم داد همیشه مسخرم میکنه میگه هیچکی تورو نمیگیره من یه مشکلاتی دارم برای همون مسخرم میکنه و بیش از حد توهین بینهایت شکاک محدودیت زیاد مصرفش هم شیشه هست از خانوادم متنفره ماشینشون پنچر میکنه چند بار گفت تو غذای داداشت تف میکنم به مادرم همش فحش میده ازمن هم خیلی بدش میاد بااینکه خیلی فداکاری براش کردم من چیکار کنم بیمارم واقعا حال روحیم افتضاحه برای همین نتونستم جداشم دست خودم نیس افسردم اعتماد به نفس شدیدا ضعیف رفتم دکتر باز چیزی عوض نشد یعنی راهی برای نجات زندگیم نیس؟😭😭😭😭😭

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها راه نجاتت جدا شدن از این ادمه

نمیدونم چرا ی عده دوست دارن خود ازاری کنن خو یه ادمی واست سمه ازش دور شو فاصله بگیر

سادیسم که نداری ب خودت اسیب بزنی 

لایک نکن دوست عزیز !                                             

با این اقا که روز به روز بیمارتر میشی عزیزمن ..شرایط داری جدا شو چی این مرد رو دوست داری شما اخه؟؟!!

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

تنها راه نجاتت جدا شدن از این ادمه نمیدونم چرا ی عده دوست دارن خود ازاری کنن خو یه ادمی واست سمه از ...

والا ...حال من بد شد چطور تحملش میکنی خودتو نابود میکنی پای اییشون که با این شرایط اعتیاد چیزی حالیش نیست..خودتو دریاب

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

دقیقا چیشو دوس داری؟ 

من که یه مورد خوب تو توضیحاتت ندیدم🥺

تنها راه جدایی هس عزیزم 

اینو یادت باشه که:«رها کردن به موقع دردش خیلی کمتره» 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»