یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهش بگو وقتی کار میکنی که نیازامو رفع کنی انقددددددددددددددر خوشحال میشم ک نگو
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
یه مدت با یه گروه روانشناس خیریه کار میکردم یه خانمی میومد اونجا برا مشاوره میگفت شوهرم خیلی خوبه فقط گاهی وقتا از حالت یه آدم میاد بیرون اونم خودم لمش دستمه با یه ماهیتابه میزنم تو سرش درست میشه. فک کنم شمام الان به مرحله ماهیتابه لازم رسیدین
والا با محبت بهشون بر میخوره میگه تو منو برا پول و کار میخوای تو منو برا خودم نمیخوای ...
فقط زبون خوش
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
نیازامو رفع میکنه البته بابای پولدارش ولی من ترجیه میدم نصف نیازام برطرف نشه اما خودش کار کنه نه که ...
خب شما حس تامین کنندگیش رو قلقلک بده
تو تاپیک جذب مردان من هس گلم از دوستم خواستم برام گذاشته 5تاس میتونی دانلودش کنی نتتم نمیره خیلی حجمش کمه