2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول تو جیبیش رو قطع کن 😐

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

بهش بگو وقتی کار میکنی که نیازامو رفع کنی انقددددددددددددددر خوشحال میشم ک نگو

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
با کتک

والا با محبت بهشون بر میخوره 

میگه تو منو برا پول و کار میخوای تو منو برا خودم نمیخوای 

وای به حال کتک 

البته مشکل مالی نداریما .

بابای پولدارش بهش پول میده ولی من بدم میاد وابسته ی اونا باشیم 

ینی بیکاره یا تنبلی میکنه نمیره سر کار؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یه مدت با یه گروه روانشناس خیریه کار می‌کردم یه خانمی میومد اونجا برا مشاوره می‌گفت شوهرم خیلی خوبه فقط گاهی وقتا از حالت یه آدم میاد بیرون اونم خودم لمش دستمه با یه ماهیتابه می‌زنم تو سرش درست میشه. فک کنم شمام الان به مرحله ماهیتابه لازم رسیدین  

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
بهش بگو وقتی کار میکنی که نیازامو رفع کنی انقددددددددددددددر خوشحال میشم ک نگو

نیازامو رفع میکنه البته بابای پولدارش

ولی من ترجیه میدم نصف نیازام برطرف نشه اما خودش کار کنه نه که به دست باباش نگاه کنه 

والا با محبت بهشون بر میخوره  میگه تو منو برا پول و کار میخوای تو منو برا خودم نمیخوای  ...

فقط زبون خوش

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
نیازامو رفع میکنه البته بابای پولدارش ولی من ترجیه میدم نصف نیازام برطرف نشه اما خودش کار کنه نه که ...

خب شما حس تامین کنندگیش رو قلقلک بده

تو تاپیک جذب مردان من هس گلم از دوستم خواستم برام گذاشته 5تاس میتونی دانلودش کنی نتتم نمیره خیلی حجمش کمه