2777
2789
عنوان

شما هم اینجوری هستید اکه اگه کسی کنارتون غذا بخوره و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 89 پست
وقتی کمتر درست میکنم اتفاقا اونروز میخورن اونوقت من مجبورم نخورم تا اونا سیر بشن خدایا کی میشه بمی ...

شاید نوع غذا رو دوست ندارن

مثلا خونه ما هر غذایی طرفدار نداره

هر قدر هم کم بپزم ، باز اضافه میمونه چون نمیخورن

پس اون غذا رو کلا نمیپزم

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

خونه مامانش صب تا شب نون و ماست میخورده حالاواسه من ادا درمیاره هر کی ندونه من که میدونم چه وضع ما ...

خب پس هرچی درست میکنی کنارش نون و ماستم بذار اگ نخورد اونارو بخوره . من یکی از دوستام ب شدت دستپخت بدی داره ک ی بار ما خونش مهمون بودیم پرامون ریخت با این دستپخت . حالا فک کن از غذایی ک واس ما درست کرده برا شوهرش اورد نشست تا تهشو خورد با کلی به به و چه چه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بخاطر شوهرم میخام برم هرچی غذا توی یخچاله بندازم بره بخدا اندازه دو وعده میشه ماکارونی هست م ...

ظعزیزم بسته بندی کن ببر بیرون .همونایی که زباله جمع میکنن یا بچه های سر چهارراه ها بده بخورن کلی دعات میکنن

وقتی کمتر درست میکنم اتفاقا اونروز میخورن اونوقت من مجبورم نخورم تا اونا سیر بشن خدایا کی میشه بمی ...

ااشتباه میکنی ، چند روز به اندازه فقط خودت غذا درست کن کسی حرفی زد هم بگو تو که غذا نمیخوری ، منم درست نمیکنم برات از این به بعد . بعدم خودت بشین با مخلفات و لذت جلوی شوهرت بخور . باور کن درست میشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چقدراسراف کاری چرابیرون میریزی حداقل بریز گربه ها بخورن توخونه مااصلا غذا هدرنمیره حتی1قاشق

خونه ما حتی یک قاشق غذا هدر نمیدم.به همین خاطر برکت فراوان داره خونه من و اموال زیادی نصیب ما شده خدا رو شکر

اینیکه خودتون هم طرف میگه بدتون میاد و نمیخورید یعنی تایید اینکه بله بدمزه است یعنی خودتون هم نسبت به غذا احساستون بده.فکر کنم اعتماد به نفستون هم پایینه. اخلاقتونو اصلاح کنید تا رفتار دیگران هم اصلاح بشه خود انرژی مثبت و با اشتها خوردن شما به دیگران انگیزه خوردن میده پس از خودتون شروع کنید.

در ضمن اسراف نکنید خدا قهرش میاد گرینه زیاده بریزید تو ظرف یکبار مصرف بدید نیازمند بزارید یخچال مهربانی

ظعزیزم بسته بندی کن ببر بیرون .همونایی که زباله جمع میکنن یا بچه های سر چهارراه ها بده بخورن کلی دعا ...

کی منو ببره سر چهار راه دوره ازمون 

تازه اینجا شهرستان زیاد از این افراد سر چهارراه نمیمونه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان بخاطر شوهرم میخام برم هرچی غذا توی یخچاله بندازم بره بخدا اندازه دو وعده میشه ماکارونی هست م ...

خب شوهرت بدغذاس این غذاهای بدخور چیه درست میکنی

پلو قیمه، پلو قرمه سبزی و این چیزا درست کن مطمین باش نمی مونه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خیلی حالم بد میشه من حتی اگه دختر کوچیکم نخوره منم دیگه نمیخورم

خوب چیزایی که دوست دارن درست کن من خودم غذا ی بدون گوشت دوس دارم اما شوهرم باگوشت مجبوری بیشتر مرغ وگوشت درست می کنم 

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 

کم درست کن عیب نداره سهمخودت رو قبلش کنار بزار و همون کم رو بیار سر سفره.

مگه لج دارن باهات عجیبه

چقدراسراف کاری چرابیرون میریزی حداقل بریز گربه ها بخورن توخونه مااصلا غذا هدرنمیره حتی1قاشق

بدم به گربه‌ها دیگه عادت میکنن هعی جمع میشن دم خونمون همسایه‌ها خوششون نمیاد آپارتمانی هستیم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40