2777
2789

کناریتون از اون غذا بدش بیاد و با اشتها نخوره یا کلا نخوره شما هم از اون غذا زده میشید؟

من سر این موضوع کلی اسراف میکنم

یه غذا با کلی زحمت میپزم اگه یکی اخم و تخم کنه و نخوره مستقیم میریزمش سطل زباله. خیلی اسراف میکنم😞

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن اصلا دولتی میخورم 

سهم اونم میخورم 

سوال بعد؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بخاطر شوهرم میخام برم هرچی غذا توی یخچاله بندازم بره

بخدا اندازه دو وعده میشه

ماکارونی هست

ماش پلوهست

دمی گوجه هست

و مرغ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم میخورم بقیشم میذارم یخچال بار بعد گرم میکنم بخورن 

هر کی نمیخوره گزینه هایی ک براش باز میشه نان و پنیر و نان و ماسته 

سالهاست نمیذارم مامانمم بلند بشه تخم مرغ یا سیب زمیمی هم واسشون درست کنه تا ؛تایم وعده بعدی غذا برسه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میزنم تو دهن اونی ک بی اشتها میخوره بدم میاد کسی بغذا اه و پیف کنع

خیلی دوس دارم اینکارو بکنم

بخدا کلی زحمت میشکم یه ماکارونی رو دو ساعت طول میکشه بپزم بسکه میمونم بالا سرش

خواهراش دستپخت افتضاح. من کلی با اصول درست میکنم هر سوالی داشته باشم میام اینجا میپرسم که غذا خوب دربیاد شوهرم همش اه و پیف میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رو شخصیتت کار کن عزیزم اینطوری لطمه میبینی

برعکس اگر این اتفاق برای من بیوفته چنان با ولع میخورم نظر طرف مقابل برمیگرده 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

چجور دلت میاد؟ نه والا من خودم مهمم دوست داشته باشم به کسی کار ندارم میخورم غذامو

دلم نمیاد بخدا خودم خیلی از این همه اسراف حالم بد میشه

ولی وقتی نمیخورن خب چکار کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40