2777
2789
عنوان

کسی بوده بچه ش پشت گوشش پرده مایع جمع شده باشه و خوب شده باشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13409 بازدید | 84 پست
خدا رو شکر که خوب شده‌. ممنون از راهنمایی هات. داروهای پسرمم قرص مونته لوکاست داره. دعا کنید پسر منم ...

حتما خوب میشه نگران نباش .دختر من بخاطر چند دکتر بی سواد عفونتش طولانی شده بود و ماخیلی‌نگران بودیم ولی به لطف خدا و دکتر اخری  خوب شد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این داروهایی که دکترش داده چند روزه خوب میشه به نظرتون؟  آموکسی کلاو. اسپری بینی کلداماریس. ...

تا یه ماه معمولا خوب میشن

اون که گفتم تمپانوستومی تیوب میذارن برای موارد بدشانسی هست که به درمان دارویی جواب نمیدن...بعد از طی دوره درمانشون باید مجدد اودیومتری توسط شنوایی سنج انجام بشه

آقا هستم........برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس ، برو آنجا که تو را منتظرند ...
اگه دارو جواب نداد یه تست abr انجام بده و بهتره عمل vt کنه ، تا مایع کامل تخلیه بشه . پیش به متخصص ب ...

تو یه روز پیش دو تا متخصص گوش بردم. هر دو تاشون دارو دادن.

عزیزم من پارسال نزدیک به شش هفت ماه درگیر همین مسئله بودم پسرم خییییللللی اذیت شد حتی یه روز کامل شنواییشو ازدست داد پوستمون کنده شد تاخوب شد فقط باید حواست باشه بادی عرقی نشه وحتماااااا سرو گوشش رو بپوشونی وقتی بیرون میره...هرسوالی داری بپرس

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
تو یه روز پیش دو تا متخصص گوش بردم. هر دو تاشون دارو دادن.

دختر جاری من ، همین مشکل رو داشت یه عالمه داروی کورتن مصرف کرد هیچ تاثیری نداشت البته باید بری مراکز شنوایی سنجی که تست abr  انجام میدن . اونا الکترود روی سرش میزارن ببینن چند درصد مایع هست اگه با دارو باز جواب این تست تغییری نکرد عمل  vt انجام میدن چیز خاصی نیست اندازه ی یه پولک ، تیوپ، داخل پرده گوش میزارن اب گوش تخلیه میشه و شنوایی بر میگرده 

عزیزم من پارسال نزدیک به شش هفت ماه درگیر همین مسئله بودم پسرم خییییللللی اذیت شد حتی یه روز کامل شن ...

ممنون. داروهایی که استفاده کردین چی بود؟ پسر شما هم پشت پرده گوشش مایع جمع شده بود؟