سلام پسرم چند روز پیش سرما خورده بود بعد گوشاش کیپ شده بود و صدا ها رو خوب نمیشنوه. بردم دکتر گفتن پشت گوشش مایع جمع شده. خیلی نگرانم. کسی هست بچه ش اینجوری شده باشه و خوب شده باشه.😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با این داروهایی که دکترش داده چند روزه خوب میشه به نظرتون؟ آموکسی کلاو. اسپری بینی کلداماریس. ...
تا یه ماه معمولا خوب میشن
اون که گفتم تمپانوستومی تیوب میذارن برای موارد بدشانسی هست که به درمان دارویی جواب نمیدن...بعد از طی دوره درمانشون باید مجدد اودیومتری توسط شنوایی سنج انجام بشه
آقا هستم........برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس ، برو آنجا که تو را منتظرند ...
عزیزم من پارسال نزدیک به شش هفت ماه درگیر همین مسئله بودم پسرم خییییللللی اذیت شد حتی یه روز کامل شنواییشو ازدست داد پوستمون کنده شد تاخوب شد فقط باید حواست باشه بادی عرقی نشه وحتماااااا سرو گوشش رو بپوشونی وقتی بیرون میره...هرسوالی داری بپرس
خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
تو یه روز پیش دو تا متخصص گوش بردم. هر دو تاشون دارو دادن.
دختر جاری من ، همین مشکل رو داشت یه عالمه داروی کورتن مصرف کرد هیچ تاثیری نداشت البته باید بری مراکز شنوایی سنجی که تست abr انجام میدن . اونا الکترود روی سرش میزارن ببینن چند درصد مایع هست اگه با دارو باز جواب این تست تغییری نکرد عمل vt انجام میدن چیز خاصی نیست اندازه ی یه پولک ، تیوپ، داخل پرده گوش میزارن اب گوش تخلیه میشه و شنوایی بر میگرده