2777
2789
عنوان

بچمو کتک زدم و دارم از عذاب وجدان خفه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4107 بازدید | 51 پست
بابا میبرم بیرون خودم جنازه برمی‌گردم اخع  خودمم سالم نیست  حمله پانیک دارم  خستگی ...

اسی باید یه جوری انرژیشون تخلیه بشه .بچه من صبح تا شب خونه است بنده خدا .منم شاغلم .یه روزهایی درهفته سرکارم‌.خیلی دوست دارم کلاس ورزشی چیزی بنویسم ولی لامصب پولی نمیمونه .هزینه ای زندگی بالاست

الان میان میگن تو فلانی تو مادر نیستی و…  اما بهت حق میدم  مادر هم عصبی میشه  خسته ...

بنظرت چیکار کنم آروم بشم ؟ 

دلم برا دخترم کبابه 

پسرم که اصلا نخواستم بزنم تا بترسه الکی از دستش گرفتم و تهدید کردم 

اونقدر داد زدم صدام گرفته 

فقط دخترم فدا شد 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجام میدم  رابطه ام با بچه ها خوبه  کلا پسرم رو از شرایط اتیسم نجات دادم همش تلاش خودم ...

همون حال خودتون و بچه ها منظورم این بود که قرص ها رو باید میخوردید حتی شده یواشکی از شوهرتون. به نظر میاد اضطراب و افسردگیتون بالاست .اینجوری هم خودتون رو داغون میکنید هم روی بچه ها تاثیر داره . مگه برای حرف بیخود همسر ، زن به روان خودش آسیب می زنه ؟ 

✅️🦋👌🍀

اسی باید یه جوری انرژیشون تخلیه بشه .بچه من صبح تا شب خونه است بنده خدا .منم شاغلم .یه روزهایی درهفت ...

انرژی نیست 

از عمد می‌کنه 

جلب توجه یا چی هست باید ببرم روانشناس 

حتما خیلی شرایط وحشتناکی رو تجربه کردی که اونکار رو کردی

امیدوارم آرامش و آسایش بیاد به زندگیتون و شاهد درخشش بچه ها باشین

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
همون حال خودتون و بچه ها منظورم این بود که قرص ها رو باید میخوردید حتی شده یواشکی از شوهرتون. به نظر ...

اون باید منو ببره دکتر 

شهرمون دکتر اعصاب نیست

ماشین هم نداریم

مجبوره ماشین از برادرش بگیره و همه بفهمند من چه دکتری میرم 

حتما خیلی شرایط وحشتناکی رو تجربه کردی که اونکار رو کردی امیدوارم آرامش و آسایش بیاد به زندگیتون و ...

خون دیدم ترسیدم 

از شدت ترس قاطی کردم 

اصلا انگار تو حال خودم نبودم فقط داد میزدم 

بعد چند تا سیلی به دخترم و تهدید پسرم 

بعد رفتم اتاق و آروم شدم برگشتم پیششون 

و بهشون آب دادم چون ترسیده بودن

و نگاه کردم ببینم دخترم چش شده و .....

اون باید منو ببره دکتر  شهرمون دکتر اعصاب نیست ماشین هم نداریم مجبوره ماشین از برادرش بگیره ...

با پدری یا برادری نمی تونید برید ؟ خب بفهمند.نهایتش چندتا حرف بیخود هم پشت سرتون زدند چی میشه ؟ روان خودتون و بچه ها مهمتره یا حرف چند تا آدم که نه تو سختی ها کنارتون هستند نه جایی تو زندگیتون دارند ؟

✅️🦋👌🍀

با پدری یا برادری نمی تونید برید ؟ خب بفهمند.نهایتش چندتا حرف بیخود هم پشت سرتون زدند چی میشه ؟ روان ...

نه متاسفانه نمیتونم 

پس فردا برام مشکلی پیش بیاد میگه خواهرتون روانیه 

خودشم مشکل خاصی ندارم آخه 

واسه ماهی یکبار عصبانیت برم دارو بخورم ؟

بچه بودم دقیقا همینجور جیزی اتفال افتاد ولی برعکس داداشم یهو از صندلی افتاد انگار فشار افتاده باشه منم کنارش واساده بودم 

مامانم منم حسابی زد داییم میگفت خب الان جرا اینو میزنی 

مادرم بعد زایمان ابجیم عصبی و دست بزن پیدا کرده بود 

بعدا عذاب وجددان میگرفت و میگفت وقتی میخوام بزنمتون فرار کنید 

ولی اثراتش الان توم مونده .داداشمم همینطور .خیلی شر بود 

منم عصبی میشم با اینکه فقط یکی دارم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

اونجا که گفتین همسرتون گفته داروهای آدمای روانی رو میخورین

من رشتم روانشناسیه... دانشجو هستم... دوماهه دارم میرم گروه درمانی تا درمان دریافت کنم... همه آدما فکر میکنن روانشون سالمه

ولی همه از دم یه سری مشکلات و گره و عقده توی ساختار ذهنیمون داریم که رومون اثرمیذارن

و هرکی میره درمان صرفا آدم مریضی نیست... درمان یعنی چاره اندیشی... برای اینکه آدم گره هاشو باز کنه... ذهنش رو آزاد کنه

بینش پیدا کنه به خودش... و مسئولیت پذیری رو در خودش تقویت کنه

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
بچه بودم دقیقا همینجور جیزی اتفال افتاد ولی برعکس داداشم یهو از صندلی افتاد انگار فشار افتاده باشه م ...

من از ترس پسرم رو نزدم چون اون تازه از مشکل و مریضی خوب شده 

دخترم و زدم چون همش ازم وسایل میخاد و کاری رو خودش انجام نمیده منم به پسرم گفت تو برو بهش بده که دخترم گفت نه خودم بلدم و رفت رو صندلی و اینجور شد 

هنوز نتونستم بخوابم