2777
2789
عنوان

بچمو کتک زدم و دارم از عذاب وجدان خفه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4107 بازدید | 51 پست
می‌دونی چون نزدیک ۴ سال می‌بردم دکتر اونم شهر دبکع  و گفتار درمان و کار درمان  الآنم مدر ...

بزن ماتحت شوهرت

مجبورش کن بچه رو درمان‌ کنید

اتفاق جبران ناپذیر یکبار میفته

الان جفتشون بچه حودت بودن گرفتی زدی

مردم دیگه ببین چی میگنن اگر بچت موقعی خطرناکی پیش بیاره.

💕

منم همین  یه ساعت پیش پسرمو زدم 

روزا اینقد میخوابه هر کاری میکنم بیدار نمیشه الان ده روزه ساعت پنج صبح میخوابه شوهرم طفلی کلافه شده 

یه ساعت پیش همینجوری داد میزد بستنی بستنی هر چی گفتم مامان جان نداریم الان بعدا میخریم همینجوری جیغ و داد و گریه میکرد اعصابم بهم ریخت زدمش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم ۶ و دخترم ۵

دخترتون رو اگه تونستید فردا دکتر ببرید اون ناحیه حساسه از الان عفونت نکنه . ولی باید تمرکزتون رو خیلی بذارید روی خوب شدن روان پسرتون . اگه بیش فعاله حتما باید توی این سن درمان بشه وگرنه در آینده خیلی دردسر ساز میشه برای خودش و اطرافیان . سن ۶ سالگی دیگه سن اینجور شیطنت ها و بازیگوشی ها نیست و بچه باید خطر رو حس کنه و بفهمه تا حدودی

✅️🦋👌🍀

دخترتون رو اگه تونستید فردا دکتر ببرید اون ناحیه حساسه از الان عفونت نکنه . ولی باید تمرکزتون رو خیل ...

از عمد می‌کنه 

من خسته شدم 

ماشین نداریم 

دکتر هم باید ببریم جایی که خیلی دوره 

و کلا یه استان دیگه است

و همسرم قبول نمیکنه 

مگه شهر خودمون مشاور پیدا کنم 

یا چون انجمن اتیسم عضو هستیم 

از انجمن کمک بگیرم 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
پسرت زده دخترت از روی صندلی افتاده بعد شما هردوتاشونو زدی؟ حداقل خشمتو عادلانه خالی کن. دلم سوخت برا ...

منم دلم فقط واسه دخترم میسوزه نشستم زار میزنم 

دلم براش کبابه هیچ گناهی نداشت 

منم دلم فقط واسه دخترم میسوزه نشستم زار میزنم  دلم براش کبابه هیچ گناهی نداشت

بهت پیشنهاد میکنم برو پیش روانپزشک و وضعیت زندگیتو بگو. بگو که پسرت مشکلاتی داره و بخاطر همین اعصابت خیلی بهم ریخته شده. یه قرص آرامبخش بهت بده خیلی بهتر میشی. خواهرشوهر منم همین مشکل رو داشت با این تفاوت که فقط یه پسر داره. از وقتی قرص میخوره کل دنیا هم زیر و رو بشه این اعصابش آرومه و عکس العمل خاصی نداره

سلام .اسی پسر منم ۵ سالشه و خیلی شیطونه .اصلا آروم و قرار نداره به خدا .داداشش که ۱۴رسالشه رو مدام میزنه .شوهر منم مثل شوهر شما از سرکار که میاد فقط میخوابه .انگار نه انگار حتی بچه ها رو بیرون‌هم‌نمیبره .تصمیم گرفتم فردا ببرمش پارک‌که انرژیش تخلیه بشه .چاره ای نیست

از عمد می‌کنه  من خسته شدم  ماشین نداریم  دکتر هم باید ببریم جایی که خیلی دوره&nbs ...

پس پسرتون اتیسم داره ؟ اگه اینطوره که از عمد نمی کنه . تو شهر خودتون اگه میتونید یه روانشناس بالینی خوب که تخصص کودک و نوجوان داره ببرید به صورت مستمر حتما . خدا کمکتون کنه خیلی سخته بچه ها با این فاصله ی سنی کم اونم اولین بچه پسر باشه . پسر بچه ها در شرایط نرمال و طبیعی هم مشکلات زیادی دارند چه برسه بیش فعال و ...باشند 😮‍💨

✅️🦋👌🍀

بهت پیشنهاد میکنم برو پیش روانپزشک و وضعیت زندگیتو بگو. بگو که پسرت مشکلاتی داره و بخاطر همین اعصابت ...

یکمدت می‌خوردم 

شوهرم بهم می‌گفت آه مادرم دامنتو گرفت که مثل مادرم روانی شدی و داروی روانی ها رو میخوری

پس پسرتون اتیسم داره ؟ اگه اینطوره که از عمد نمی کنه . تو شهر خودتون اگه میتونید یه روانشناس بالینی ...

از اتیسم خارج شد و درمان شد چون اتیسم اش خفیف بود 

بیش‌فعالی هم خفیف داره 

نه از عمده 

چون فقط وقتی پدرش خونه نیست از عمد بلا سر خواهرش میاره و یا منو تا حد جنون اذیت می‌کنه 

از پدرش ترسی هم ندارع چون تا بحال همسرم هیچ وقت حتی دعواشون هم نکرده 

یکمدت می‌خوردم  شوهرم بهم می‌گفت آه مادرم دامنتو گرفت که مثل مادرم روانی شدی و داروی روانی ها ...

عزیزم چرا حال و شرایط روحی و جسمی خودتون و بچه ها رو به شوهرتون گره زدید ؟ اینطور که معلومه آدم بی درکی هم هستن ایشون .پس به ایشون وابسته نباشید هرکاری که برای حال خودتون و بچه ها خوبه انجام بدین .

✅️🦋👌🍀

سلام .اسی پسر منم ۵ سالشه و خیلی شیطونه .اصلا آروم و قرار نداره به خدا .داداشش که ۱۴رسالشه رو مدام م ...

بابا میبرم بیرون خودم جنازه برمی‌گردم اخع 

خودمم سالم نیست 

حمله پانیک دارم 

خستگی مزمن دارم 

کلی کار دارم 

توان پارک اینا ندارم واقعا 

تو مدرسه اونقدر آرومه معلمش باورش نمیشه این تو خونه چجوریع 

عزیزم چرا حال و شرایط روحی و جسمی خودتون و بچه ها رو به شوهرتون گره زدید ؟ اینطور که معلومه آدم بی د ...

انجام میدم 

رابطه ام با بچه ها خوبه 

کلا پسرم رو از شرایط اتیسم نجات دادم همش تلاش خودم بود 

فقط گاهی اینجور قاطی میکنم 

خیلی اعصابم خورده 

حس خیلییی بدی دارم خیلییییی بددددددد