2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میتونی اینقدر با خودت بد حرف بزنی

چطور تونستم به هیشکی فکر نکنم و بدی کنم به خودم و بقیه؟

چطور تونستم تو تموم زندگیم خودخواه باشم و در عین حال هیچ غلطی واسه خودم نکنم؟

همونجوری ام میتونم با خودم بد حرف بزنم 

من زیادی بدم

فقط انقدر آدم مثبت و الکی خوشی بودم فکر مقکردم بمیرمم به این حال نمیرسیم ولی الان دیگه فهمیدم جدی جدی بدم 

کاری مونده مگه نکرده باشم آخه چجوری خوب حرف بزنم؟

تا کی با خودم خوب حرف بزنم مگه فک نکردم آدم خاصیم هی خودمو بردم بالا تو ذهن خودم اخرشم معلوم شد هیچ پخی نیستم فقط خودم فکر میکردم درستم

از اشتباهات درس بگیر درسایی که میگیری یادداشت کن توی گوشیت یا ها جا  نزار دوباره تکرار کنی تا ...

بخدا خستم حالم از خودم بهم میخوره هیچ وقت فکر نمیکردم بتونم انقدر بد باشم

گند زدم تو زندگی خودمو بقیه 

حتی با این همه بدی هیچیش به خودمم نرسید 

خب دست خودته تلاش کن با خدا باشی بعدشم بدا هیچ وقت نمیدونن بدن پس بد نیستی

کدوم خدا؟

همون که همش دستمو میگیره من پشت میکنم بهش؟

کم مونده بیاد پایین بغلم کنه همه جا با همه بدیام اومد همه گند کاریام و جم کرد من با اونم نمیتونم مهربون باشم

حس میکنم یوقتایی دل اونم میشکنم 

میترسم باهاش حرف بزنم یه چیزی بگم تو حرفام اونم ناراحت نکنم بابا من خیلی اوضاعم خرابه 

من خیلی بدم به خودش قسم راست میگم افسردگی نیست واقعیته

عزیزم این‌کار و با خودت نکن همه ی ما اشتباهاتی داریم شما تنها نیستی ‌چرا در حق خودت بی انصافی میکنی& ...

چ بگم 

کاش یا همه چی عوض شه یا نباشم که نتونم انقدر بد باشم

همین اشتباهایی که تا الان کردم بسمه حداقل نباشم که بیشتر نشه