2777
2789
عنوان

دخترا کمک😭

1324 بازدید | 48 پست

من سه ماهی میشه زایمان طبیعی کردم زایمان سختیم داشتم الان بعد سه ماه یه هفتس دسشویی رفتنی خونریزی رنگ روشن میکنم زیادم هس یبوست شدم یکم بعد دفع هم یه ذره درد داره مقعدمم بیرون زدگی دارم تو نت نوشته سرطان روده کسی تجربه ای داشته؟😭

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

نه زخم شده دیگه،باید یبوستو درمان کنی مثلا انجیر بخوری

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شقاقه .نترس

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
تو نت یه سردرد معمولی ام میزنه سرطان😂

اینو همیشه خودم به بقیه میگم ولی اینسری حال خودم گرفته شد😑

اصن به نت و اینا اعتماد نکن برو دکتر😊 الکی به خودت استرس وارد میکنی برو دکتر راحت شو

از معاینه اینا خجالت میکشم😑

کدوم شهری اسی؟؟

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
نه بابا سرطان چیه احتمالا از یبوست همورویید گرفتی حتما دکتر برو پیش دکتر زنان هم حتما برو اصلا برا ا ...

باید پیش متخصص گوارش برم؟

خدا نکنه ، سرچ نکن نصف شبی ، قبل زایمان هم داشتی علائم رو؟ 

نه اصلا این سه ماهم یبوست میشدم خونریزی نداشتم این یه هفته اینجوری شدم