من سه ماهی میشه زایمان طبیعی کردم زایمان سختیم داشتم الان بعد سه ماه یه هفتس دسشویی رفتنی خونریزی رنگ روشن میکنم زیادم هس یبوست شدم یکم بعد دفع هم یه ذره درد داره مقعدمم بیرون زدگی دارم تو نت نوشته سرطان روده کسی تجربه ای داشته؟😭
از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما دوام آوردیم …با بیپولی … با بیعشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایههای کسی که کافی نبودیم براشبا لحظههای دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سختگیریهای خانواده با آزادیهای دلهرهآور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگدو زدنهای بینتیجهبا ذوقهای سرکوب شده…ما زندگی نمیکنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
ما دوام آوردیم …با بیپولی … با بیعشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایههای کسی که کافی نبودیم براشبا لحظههای دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سختگیریهای خانواده با آزادیهای دلهرهآور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگدو زدنهای بینتیجهبا ذوقهای سرکوب شده…ما زندگی نمیکنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!