ببین من مدیر فروشم تو دفتر کارخونه ، تولید محصولات آرایشی بهداشتی ، پرسیدن این سوال شما اینجا مناسب نیست ، قیمت مواد های اولیه کاملا به روز هست حتی تا زمان خریدتون نمیتونید قطعی حساب کنید مگر اینکه بسته به شرایط واحد تامین کننده مواد به کمک پیش پرداخت بتونید موادتون رو تحویل بگیرید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرتون باید ازکی بپرسم ادرس وشماره تلفن جایی سراغ دارین منم قیمت همین امروزو میخواستم وگرنه ...
یه سری بازرگانی و وارد کننده های مواد اولیه محصولات سلولزی آرایشس بهداشتی هستن تو نت سرچ کنی میاد بالا ولی باید بلد باشی چون یهو خوب خوبشون پولتونو میگیرن مواد خراب میدن ، کمی زمان میبره ولی میتونم پرس و جو کنم براتون که پولتون هدر نره ، چرا تو صنف های دیگه ورود نمیکنین؟
ممنون میشم ازتون پس بهتون درخواست دوستی میدم همونجا بهم بگسن لطفااا ازکمک کردن دریغ نکنید خیلی ضروری ...
باید از همکاران پخش که تو استان های مختلف محصولات سلولزی رو یکبارصرف پخش میکنن پرس و جو کنم ، زمان بره ، چون معمولا شرکت های تولید کننده نام تامین کننده های مواد اولیه شون رو نمیگن
چهارسال پیش کار کرده بودم مواد اولیه مث پلی اتیلن یا نایلن وگرانول وکربن ومستربچ واینا ولی رو ...
بیین یه پیشنهاد ، شوینده های گالنی تولید کنین ، بازارشون عالیه ، مایع دست ظرف ، مایع لباس ،،، ۱۰ لیتری ۲۰ لیتری ، ... الان بخشی از بازار هدف ما هم هست برای همین میگم بهتون