2777
2789

مثلا چی؟ 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچگی خیلی کابوس میدیدم و خیلی برای مامانم عجیب بود هنوزم یادمه کاری کنید احساس ارامش کنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

هی میگه خواب بد میبینم.چیزای مختلف میگه  میگه خوابام انگار واقعیه  بعضی وقتا تورو(یعنی م ...

اها عزیزم اینا طبیعیه حتی توهم هم تا یه سنی طبیعیه فقط احتمالا تنش داره تو خونه یا مهد و مدرسه

چند سالشه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
چی میدیدی؟درست شد؟

بچه بودم همش خواب ی اقایی می‌دیدم مثلا میگفت فلانی میمیره واقعا چند روز بعد مرد 

یا فلانی قراره فلان حرفو اشتباه بزنه

بزرگتر که شدم دیگه خواب ندیدم

رفتم چندتا پژوهش خوندم فهمیدم مغز ادمو‌به خطا میندازه

و تو سن کم کلا ادم هم خیال پردازه

هم علاقه داره به بقیه چیزای عجیب غریب بگه

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که بچه باهوشی دارید

چون ذهنش فعاله حتی اگه بداهه گویی کنه یا از خودش در بیاره

من اینارو از خودم نمیگم نتیجه مطالعه است

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!