2777
2789
عنوان

خانما حاضرید که ......

186 بازدید | 17 پست

خانما حاضرید شوهرتون ماشین مدل بالاتر از ماشین قبل بیاره باید کلی پول بابتش بده حتی خرجی تا ۶ ماه نداشته باشید ولی ماشین مدل بالا بیاره سوار شی .۶ ماه هم بدون اینکه چیزی بخری در حد بخور و نمیر زندگی کنی ؟؟؟؟باهام قرار گذاشت منم قبول کردم درست بوده کارم ؟؟؟ضرر نمیکنم

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

اکثریت همینن دیگه 

یک چیزی میخری تا چند وقت باید مراعات کنی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سر شکمم با کسی شوخی ندارم🤚🤦پس نه

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
خب...زندگی مشترک دیگه...اون ملشینم برای هردوتونه  مشکل چیه مگه...

اخه من خیلی آدم ولخرجی هستم هرچی ببینم و میخرم ولی آلات طی کرده هیچی نباید بخری حتی ی بستنی که بیرون ببینی و دلت بخاد نمیشه میترسم پشیمون شم

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 
من قبول نمیکنم خونه ارزشش رو داره ولی ماشین برام مهم نیست ماشین فقط داف ها رو جذب شوهره میکنه

خونه داریم فقط ماشین پژو پارس میخاد تارا بیاره البته از نمایشگاه پولش هم زیاده باید کلی پول بذاریم رو پول ماشینمون

اخه من خیلی آدم ولخرجی هستم هرچی ببینم و میخرم ولی آلات طی کرده هیچی نباید بخری حتی ی بستنی که بیرون ...

والا نمیدوم...

من میگن آدم برای چیز های بزرگ باید از چیزا کوچیکتر بگذره دیگه...

مثلا برای ماشین باید از بستنی گذشت تا چیز بارزش تر که ماشین باشه به دست بیاری...درسته؟

کاربر آقا